Tuorein sisältö

Miracle Workers: Dark Ages loppuu - ei keskiajankohtaa ilman sotaa

04.06.2020 klo 23.00 | Luettu: 299 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2: Dark Ages
Jaksot 9 ja 10: Moving Out Part 1 ja Part 2


Kautta oli luultavasti hauskempi tehdä kuin katsoa, mutta menihän se. Irtovitsit ovat olleet yhä vaisumpia. Jaksojen olisi pitänyt oikeasti loppua: siten kuin tarinat ja vitsit loppuvat. Pohdin, onko kausi paloiteltu leffa, mutta palakokoelmaksi se vahvistuu.

Paskanlapioijan tytär vaikuttaa onnelliselta poikalelun kanssa. Prinssin pakkoavioliitto etenee lupaavasti, kun prinsessakin tykkää ankoista. Jos sitä lyö vasaralla otsaansa, esiin saa muiston, joka tukee huomiota, että jotakin pitää vielä tapahtua. Kyse ei ole romanttisen komedian viimeisestä näytöksestä, mutta ainahan toivomme tutuimpien naamojen parittelevan.

Päävitsi: hahmot sanovat, mitä tapahtuu. Prinssi ja prinsessa ovat vain vanhempien työkaluja. Kun prinssi sanoo, ettei hän halua olla, prinsessa toivoo, että he voivat olla yhä ystäviä, mutta hän julistaa sodan, kuten normaali morsian tekisi kuvainnollisesti.

Sota kuvataan jyrähtelynä, kuuroittaisina nuolisateina ja lopulta hevifestareina sankareiden huolestuessa lievästi kuin - koronakriisin aikana? Tuota ei sanottu suoraan. Prinssi tietenkin todistaa, että hän on isäänsä jalompi ja se parempi poikaystävä, eikä paskatytär odottele pelastajaa, vaan osallistuu sankaritekoihin. Puspus. Riittävän söpöä.


Keskiarvo 10 jakson jälkeen:


< Jaksot 2-7 ja 2-8

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ikä on todellakin va... Tasan 24 vuotta sitt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova