Tuorein sisältö

Uusi Evil Dead -elokuva on tulossa

08.06.2020 klo 22.50 | Luettu: 761 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Herra moottorisahakäsi Bruce Campbell paljastaa, että seuraavan Evil Dead -elokuvan nimi on Evil Dead Now. Tuottajana yhä häärivä alkuperäinen ohjaaja Sam Raimi on valinnut uudeksi ohjaajaksi ja kirjoittajaksi Lee Croninin, jonka esikoispitkä on viime vuonna valmistunut kauhujännäri The Hole in the Ground.

Campbell kertoo jutelleensa Croninin (ja Raimin) kanssa puhelimitse äskettäin. Uusi leffa tehdään heti kun se on käytännöllistä. Elokuva esittelee uuden naispuolisen päähenkilön. Campbell summailee, että näiden elokuvien on seisottava omilla jaloillaan tästä eteenpäin ja se on vapauttavaa. Sarjan tahdotaan pysyvän ajankohtaisena. Päähenkilöiden on tarkoitus olla normaaleja ihmisiä (Campbell ja hänen näyttelemänsä Ash menivät läpi normaaleina viimeksi 80-luvulla).

Mitä Campbell itse puuhaa? Empiren haastattelussa ei puhuta siitä. Campbell oli vuonna 2013 valmistuneen uuden version tuottaja. Hän on sittemmin palannut rooliin tv-sarjassa Ash vs Evil Dead. Sen päätyttyä hän vannoi, ettei hän jatka roolissa enää, mutta sellaisia repliikkejä hän on viljellyt muissakin väleissä. On pitkään juoruttu, että Campbell jatkaa Ashin ääninäyttelijänä pelissä Mortal Kombat 11, mutta Ashin vierailu ei ole vielä toteutunut.


Lähde: Empire

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Volkkarin superauto ... Entinen Maailman vah... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova