Tuorein sisältö

Finnkino availee oviaan juhannuksen jälkeen mm. Nolanin ja Imperiumin vastaiskun keinoin

10.06.2020 klo 19.35 | Luettu: 1565 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Finnkino aloittaa elokuvateattereidensa avaamisen vaiheittain keskiviikkona 24. kesäkuuta, jolloin Helsingin Tennispalatsi ja Itis sekä Turun Kinopalatsi jatkavat toimintaa. Heinäkuun aikana muutkin avaavat. Teatterit ehtivät olla kiinni kolme kuukautta. Turvaväleistä huolehditaan yhä kuten ennen sulkemispäätöstä, eli myyntiin tulee rajoitettu määrä paikkoja. Siivoamiseen panostetaan kaikissa tiloissa tavallista enemmän.

Asiakkaille suositellaan lippujen ostamista etukäteen verkosta. Mainittujen teattereiden asiakkaat voivat niin jo tehdä. Ohjelmistossa on 24. päivä mm. vuoden katsotuin elokuva Bad Boys for Life, parhaan elokuvan Oscarilla palkittu Parasite, Pixarin Eteenpäin ja kotimainen komedia Se mieletön remppa.

Klassikkoelokuva Cinema Paradiso on ensimmäinen näytös jokaisessa teatterissa. Kankaille palaavat myös Tähtien sota - Episodi V: Imperiumin vastaisku ja Christopher Nolanin elokuvat Inception, Interstellar ja Dunkirk. Nolanin uutuus Tenet valmistuu heinäkuussa ja siitä on toivottu teatteribisneksen pelastajaa.

Lähde: Finnkino

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jenkkimetallisti The... Näe ja koe Megadeth,... >

Keskustelut (1 viestiä)

Cubisti

10.06.2020 klo 22.11

Imperiumin vastaisku
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova