Tuorein sisältö

'Jos on moti vähän hukassa', HussiPodissa todellinen periksiantamattomuuden perikuva

11.06.2020 klo 11.06 | Luettu: 1114 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Janni Hussin HussiPodissa kuullaan tänään haastattelu mieheltä, joka on todellakin kokenut kovia mutta jaksaa yhä yrittää.

EM-hopeaa vuonna 1998 voittanut ex-huippuvoimistelija Jari Mönkkönen loukkaantui vaikeasti vuonna 2016. Jari päätyi pyörätuoliin epäonnistuneen voimisteluliikkeen johdosta. Miehelle tuttu kaksoisvoltti tuli "päälleen maahan".

Seurauksena neliraajahalvaus.

"Nyt jos on moti vähän hukassa niin tämä jakso on just sulle! Vieraaksi studioon saapui huikea @jarimonkkonen joka kertoo oman tarinansa. Mitä käy läpi mies, joka niitti menestystä telinevoimistelukisoissa toinen toisensa perään sitten kun liikuntakyky viedään kokonaan? Jarin kanssa juteltiin elämästä, miten hän on selvinnyt tapaturmasta, kuinka hän neliraajahalvauksen jälkeen aloitti uuden bisneksen ja jatkoi valmentamista. Ja kysyin myös, mistä kumpuaa tämän miehen periksiantamattomuus".


HussiPodi löytyy Suplasta.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Torstai on toivoa täynnä ja tietysti myös HussiPodi -päivä! ???? . . Ja eipä olis parempaan saumaan voinut tämä jakso tulla. Nyt jos on moti vähän hukassa niin tämä jakso on just sulle! ????????Vieraaksi studioon saapui huikea @jarimonkkonen joka kertoo oman tarinansa. Mitä käy läpi mies, joka niitti menestystä telinevoimistelukisoissa toinen toisensa perään sitten kun liikuntakyky viedään kokonaan? . . Jarin kanssa juteltiin elämästä, miten hän on selvinnyt tapaturmasta, kuinka hän neliraajahalvauksen jälkeen aloitti uuden bisneksen ja jatkoi valmentamista. Ja kysyin myös, mistä kumpuaa tämän miehen periksiantamattomuus! ???????? . . Päivän inspiraatio-pläjäykseen pääset profiilin linkistä tai suoraan @suplafi ???? . . #hussipodi #muutostentuulet #podcast #supla #suplafi

Henkilön Janni Hussi (@jannihussi) jakama julkaisu



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Suomen suurin pudott... Klamydialla jälleen ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova