Tuorein sisältö

Vaikka Nummirockin Inferno-lava on jo pystyssä - 'älä tuu meille, me tullaan teille'

14.06.2020 klo 17.31 | Luettu: 1064 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kauhajoen Nummirockin juhlinta sujuu tänä kesänä verkon kautta.

Virtuaalifestarin valmistelut ovat jo hyvässä vauhdissa. Päälavana toimiva Inferno -lava on saanut katteen niskaansa.

"Muistittehan, että juhannuksena koko festarialue on suljettu. Koko alue on varattu virtuaalifestivaalin toteutusta ja tuotantoa varten, eikä sinne ole ulkopuolisilla pääsyä. Toivomme siis kaikkien kunnioittavan tätä pyyntöä pysyä pois alueelta".

Seuraa leirinnän livestriimiä keskiviikosta klo 18 lähtien Zoomin kautta, sekä perjantaina ja lauantaina Facebookin ja Youtuben päälähetyksiä n. klo 16 alkaen.

Infoa virtuaalifestarin ohjelmasta tulossa hyvissä ajoin.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Virtuaalifestarin valmistelut ovat jo hyvässä vauhdissa. Päälavana toimiva Inferno -lava on saanut katteen niskaansa. Lavan kaiteet ovat vielä työnalla, mutta valmistuvat helposti torstaihin mennessä. Muistittehan, että juhannuksena koko festarialue on suljettu. Koko alue on varattu virtuaalifestivaalin toteutusta ja tuotantoa varten, eikä sinne ole ulkopuolisilla pääsyä. Toivomme siis kaikkien kunnioittavan tätä pyyntöä pysyä pois alueelta. Parhaan festarikokemuksen saatte kotileireistänne seuraamalla ilmaisia leirinnän livestriimiä keskiviikosta klo 18 lähtien Zoomin kautta, sekä perjantaina ja lauantaina Facebookin ja Youtuben päälähetyksiä n. klo 16 alkaen. Tulevan viikonlopun aikana tulemme julkaisemaan virtuaalifestarin ohjelmiston. Todella tiukka aikataulu teki bändien hankkimisesta äärettömän haastavaa, viimeiset bändit vahvistuivat vasta tänään. Tulemme myös julkaisemaan ensi viikolla muutamia vaihtoehtoisia tapoja tukea tapahtumamme jatkuvuutta. Koronan aiheuttaman taloudellisen kriisin vuoksi, toivommekin teiltä mitä nöyrimmin, hyödyntämään eri tukimuotoja. Myyntiin on tulossa mm. tukisukat, #oispanummi korona-edition t-paita, sekä nummikummi - tukijäsenyys. Pysykää siis kuulolla! ÄLÄ TUU MEILLE, ME TULLAAN TEILLE! #virtuaalinummirock #virtuaalifestivaali #Nummirock2020 #juhannusonnyt #pysykotona #covid19 #vitunvirus #Kauhajoki

Henkilön Nummirock (@nummirock) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Putouksen Allstars -... Top Gearin juontajal... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova