Tuorein sisältö

Kansalaiset, pelastakaa Naamat - tukikampanja alkaa keskiviikkona

16.06.2020 klo 10.52 | Luettu: 1089 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vaihtoehtoinen rockfestari Naamat pyytää heimoaan apuun - "Pelasta Naamat" -tukikampanja alkaa 17.6. klo 12:00.

Korona perui Naamat ja tällä hetkellä toiminnan jatko on vakavasti uhattuna ja 20-vuotinen perinne on vaarassa kaatua.

Huomenna keskiviikkona 17.6.2020 julkaistaan Pelasta Naamat -tukipaketteja, joita lunastamalla olet omalta osaltasi pelastamassa Naamoja ja edesauttamassa 20-vuotisen perinteen jatkumista.

Tukipaketit myydään keskiviikkona 17.6. klo 12.00 alkaen Liveton myyntipalvelussa osoitteessa https://liveto.io/fi/.

Myyntisivun linkki julkaistaan myös Naamojen Facebook-sivulle. Kaikkia eri tasoisia tukipaketteja on vain rajoitettu erä.

Tukipaketteja on jos jonkinlaisia. Peruspaketilla saat osallistumiskoodin Naamat viikonlopulle järjestettävään virtuaaliseen häröilyyn, "Naamat 2020 Wuhan edition Kiitos-huppari" vaatii jo enemmän rahallista panostusta ja esimerkkinä vaikka "Nimikoitu bajamaja" eli saat ensi vuoden festareille oman nimikoidun helpotuskopin!

Katso lista tukipaketeista Naamat-festarin Facesta.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

NAAMAT KUTSUU HEIMOA APUUN! Niin kuin kaikki jo tietävät, tämän vuotinen Naamat on vallitsevan tilanteen vuoksi peruuntunut. Se kuitenkin vaikuttaa koko festivaalin tulevaisuuteen ja tällä hetkellä toiminnan jatko on vakavasti uhattuna ja 20-vuotinen perinne on vaarassa kaatua. Naamat on alusta saakka elänyt upeana ihmisten yhteisöprojektina, jonka kantavana voimana on ollut yhdessä tekeminen ja rakkaus. Nyt ollaan kohdattu tilanne, joissa näitä asioita nimenomaan tarvitaan: toiminnan jatkuminen on Teidän käsissänne. Summa summarum, Naamoja ei enää tule, jos niitä ei kyetä nyt yhdessä pelastamaan. Julkaisemme loppuviikosta Pelasta Naamat-kampanjan, jonka tarkoituksena on paikata tänä vuonna syntynyttä taloudellista notkahdusta ja mahdollistaa ensi vuoden kaikkien aikojen Naamojen järjestäminen. Tarjolle tulee mesenaattityyppisesti erilaisia tukipaketteja, jotka lunastamalla juuri Sinä voit olla tukemassa Naamoja. Rahalle saa siis vastinetta, niin kuin aina kun Naamat on kyseessä. Tukipaketteja tulee olemaan erilaisia ja niiden arvo ja sisältö vaihtelee. Sisältöinä on mm. Naamat 2020 – Wuhan edition-paitoja, kesän festeiltä tuttu survival kit päivitettynä poikkeustiloihin, Tuomiston pellon multaa ja tämän vuoden festarirannekke. Osa tukipaketeista sisältää myös ennakko-osto oikeuden vuoden 2021 Naamoille ja jopa muutamia ensi vuoden pääsylippuja! Tukea voi osoittaa myös lunastamalla spesiaalimman Mama says I’m special –tukipaketin. Nämä sisältävät kaikkea häröä, kuten nimikoidun bajamajan, omakuvan tatuoituna Veskun pakaraan, Foton privaattikeikan sekä muutamia eksklusiivisia paketteja artisteilta, jotka tukevat Pelasta Naamat-kampanjaa. Jokainen paketti sisältää kiitoksena koodin, jolla pääsee osallistumaan Naamat-viikonloppuna järjestettävään virtuaalihäröilyyn, mainetta ja kunniaa sekä ikuisen kiitollisuutemme. Tarkat tiedot pakettien sisällöistä, hinnoista ja osto-ohjeista saatte loppuviikosta ja Pelasta Naamat-paketteja pääsee lunastamaan keskiviikkona 17.6. klo 12 alkaen. #pelastanaamat #naamat #rockfestarinaamat #itdidnthappen #naamat2020

Henkilön Rockfestari Naamat (@rockfestarinaamat) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Dplay-palvelun syksy... Suvilahti Summer -ta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova