Tuorein sisältö

Raviradalle kuuntelemaan Popedaa? Drive in -festivaali Ylöjärvellä

22.06.2020 klo 10.51 | Luettu: 933 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Teivon ravirata Ylöjärvellä muuttuu 1.-4. heinäkuuta drive in -festivaalin tapahtumapaikaksi.

Drive in -festivaalin esiintyjät ovat Kaija Koo, Popeda, Gasellit sekä Esa Pulliainen w/ Mr Breathless ja Masa Saloranta Trio.

Tapahtumasta rakennetaan festivaaliluokan elämys: alueella on isot screenit, festarikokoluokan lava ja valaisu sekä ennakkoon tilattavaissa olevat että paikan päältä suoraan autoon ostettavissa olevat ravintolapalvelut. Tapahtuma on ikärajaton.

"Luvassa on ikimuistoiset konsertit, joista yleisö pääsee nauttimaan omissa autoissaan. Drive in -konsertit ovat hyvä formaatti suuriin elämyksiin tälläisena aikana. Konsertit miksataan yleisön autoradioihin. Autopaikat ovat selkeästi erillään, jolloin lavatunnelma välittyy hyvin autoihin", sanoo Tampere-talon liiketoimintajohtaja Mika Nevalainen.

Ohjelma:
Ke 1.7. Esa Pulliainen w/ Mr Breathless sekä Masa Saloranta Trio
To 2.7. Popeda
Pe 3.7. Gasellit
La 4.7. Kaija Koo

Drive in -konsertit tuotetaan aluehallintoviranomaisten tarkentuneiden ohjeiden mukaisesti. Autot sijoitetaan riittävin turvavälein raviradan keskelle. Tapahtuma-alueelle saapuminen jalkaisin on kielletty. Autoista poistuminen on sallittu vain wc-tiloihin turvaetäisyyksiä ja järjestyksenvalvonnan ohjeita tarkkaan noudattaen.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< 'Isi haisee rokkenro... Tuskallisen pitkä od... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova