Tuorein sisältö

Myös suomalaisia kesäfestareita mukana Euroopan laajuisessa 'Wave Of Solidarity' -kampanjassa

23.06.2020 klo 11.16 | Luettu: 877 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vaikka kesäfestarit ovat vähissä ympäri Euroopan, festivaalien järjestäjät haluavat käyttää mahdollisuuttaan kääntää huomio sinne missä sitä tarvitaan. Siksi myös mm. Ruisrock ja Provinssi ovat mukana eurooppalaisten festivaalien Wave Of Solidarity -kampanjassa.

Tänään on Maailman pakolaispäivä ja haluamme tuoda esiin sen, mitä Välimerellä tapahtuu tänäkin päivänä. Kun me vietämme kesää sosiaalisen eristäytymisen merkeissä ja jätämme kesän kohokodat, festivaalit, tältä kesältä väliin, vapaaehtoiset meripelastajat työskentelevät edelleen maailman vaarallisimmalla rajalla. Eurooppalaiset festivaalit haluavat yhdessä nostaa esiin tänään tämän tärkeän työn, jota meripelastajat tekevät puolustaessaan heikompia sekä ihmisten yhdenvertaista oikeutta elämään.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

#waveOfSolidarity Festivaalit ympäri Euroopan juhlistavat elämää ja luovat kävijöilleen ainutlaatuisen pakomatkan todellisuudesta. Tämä kesä on erilainen, asiat ovat toisin. Meillä festivaaleilla on kuitenkin mahdollisuus ja eritoten velvollisuus kääntää huomio sinne missä sitä tarvitaan. Siksi myös Ruisrock on mukana eurooppalaisten festivaalien Wave Of Solidarity -kampanjassa. Tänään on Maailman pakolaispäivä ja haluamme tuoda esiin sen, mitä Välimerellä tapahtuu tänäkin päivänä. Kun me vietämme kesää sosiaalisen eristäytymisen merkeissä ja jätämme kesän kohokodat, festivaalit, tältä kesältä väliin, vapaaehtoiset meripelastajat työskentelevät edelleen maailman vaarallisimmalla rajalla. Eurooppalaiset festivaalit haluavat yhdessä nostaa esiin tänään tämän tärkeän työn, jota meripelastajat tekevät puolustaessaan heikompia sekä ihmisten yhdenvertaista oikeutta elämään. Viimeiset viisi vuottaa meripelastuksen aktivistit ovat tehneet tärkeää työtään Välimerellä pelastaen yli 100 000 ihmishenkeä ja osoittaneet, että ihmisoikeuksia tulee puolustaa joka ikinen päivä. He ovat esimerkillään näyttäneet, että jokainen meistä voi halutessaan muuttaa maailmaa ?? Tänään Ruisrock kiittää heitä muiden eurooppalaisten festivaalien rinnalla periksiantamattomasta ja arvokkaasta työstään ihmishenkien pelastamiseksi. ??Voit tukea Välimeren vapaaehtoisten meripelastajien työtä lahjoituksella tai ostamalla kampanjan tukipaidan www.WaveOfSolidarity.eu #waveofsolidarity #maailmanpakolaispäivä #worldrefugeeday #civilsearescue *ENGLISH TEXT in comments*????

Henkilön Ruisrock (@ruisrock) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Isaac Asimovin scifi... Uusi 'Metallica Mond... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova