Tuorein sisältö

Viaplayn ja Elisan yhteistyö vie suoratoistopalvelut uudelle tasolle Suomessa

24.06.2020 klo 20.36 | Luettu: 1648 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Viaplay ja Elisa Viihde Aitio yhdistyvät syksyllä 2020 Elisa Viihde Viaplayksi.

Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelussa tulee olemaan Elisan tiedotteen mukaan Suomen laajin kotimainen ja pohjoismainen alkuperäissisältö, sekä kattava valikoima kansainvälisiä elokuvia, klassikkosarjoja ja lastenohjelmia.

Asiakkaat saavat jo 30.6.2020 alkaen yhdellä hinnalla sekä Aition että Viaplay Leffat & Sarjat -sisällöt nykyisistä palveluista.

Elisa on yksi Suomen suurimpia kotimaisen draaman tuottajia. Yhtiö on julkaissut 20 alkuperäissarjaa, joita on viety myös kansainväliseen levitykseen.

NENT Group julkaisee tämän vuoden aikana Viaplayssa 30 alkuperäistuotantoa.

"Jatkamme suoratoistomarkkinan kehittämistä innovatiivisilla kumppanuuksilla. Elisa Viihde Viaplay tuo yhteen Pohjoismaiden johtavan suoratoistoyhtiön ja suomalaisen televiestinnän ja digitaalisten palveluiden edelläkävijän, mikä vie suoratoistopalvelut uudelle tasolle Suomessa. NENT Groupin ainutlaatuista sisältöä toteutetaan maailmanluokan teknisellä alustalla. Elisan asema suomalaisena markkinajohtajana ja pitkäaikainen fokus suomalaiseen sisältöön on tuottanut useita hittisarjoja. Elisa Viihde Viaplay on erinomainen yhdistelmä molempien vahvuuksia - suoratoistopalvelu, joka tarjoaa katsojille entistä vahvemman ja monipuolisemman sisällön, ja joka tulee puhuttelemaan koko Suomen markkinaa", sanoo NENT Groupin toimitusjohtaja Anders Jensen.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tuska 2021 vahvisti ... Deep Blue Sea on tri... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

25.06.2020 klo 07.00 2 tykkää tästä

Otsikko kuulostaa ihan mainokselta. Suoratoistopalvelut joissa on vuokraleffoja ei ole mun suosikkeja.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova