Tuorein sisältö

Cristal Snow täytti vuosia, nyt ahdistaa: 'on aika etsiä jotain niitä puuttuvia palasia'

17.07.2020 klo 22.43 | Luettu: 1343 kertaa | Teksti: Toimitus

Cristal Snow täytti pari päivää sitten 45 vuotta.

Nyt ahdistaa!

Cristal Snow on purkanut ahdistustaan someviestissä:

"45!!! Millon tää tapahtu? Mulla ei ole yhtään sellainen olo että olisin nelkyt-viis en en ennenkuin joku mun ikää kysyy, tai luen sen edessäni kirjoitettuna".

Vaikka mennyt vuosi oli mahtava ja kuluvana vuonna on Kymppitonnia, Big Brotheria ja uutta kirjaa, jotain puuttuu.

"Mä oon käyttäny tähän mennessä kesäni itsetutkiskeluun, viinin maisteluun, uimiseen, kirjoittamiseen, liian myöhään nukkumiseen, valvomiseen ja olen onnellinen. Mutta jotain puuttuu. Ehkä mun on myönnettävä itselleni, että on aika etsiä jotain niitä puuttuvia palasia".

Toivottavasti Cristal Snow palaa asiaan, kun puuttuva palanen on löytynyt.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Hyvää syntymäpäivää Miss Snow. Olet 45! (Sijoita kaikki rajuimmat voimasanat tähän ??????????????????) Viime vuonna kirjoitin voimaannuttavan tekstin siitä kuinka kaikki on aika helkkarin hyvin ja mutta tänä vuonna myönnän että kyllä ahdistaa. 45!!! Millon tää tapahtu? Mulla ei ole yhtään sellainen olo että olisin nelkyt-viis en en ennenkuin joku mun ikää kysyy, tai luen sen edessäni kirjoitettuna. Mennyt vuosi on ollut mahtava. Tuleva vuosi tulee olemaan sairaan hieno. #kymppitonni jatkuu, multa ilmestyy kirja johon olen vuodattanut yli kymmenen vuoden työn. Ja täällä maalla mä jo kirjoitan sen jatko-osaa. Mä olen päässyt taas luomaan Big Brotherin uutta kautta. Mulla on maailman paras perhe jotka tukee mua, inspiroi mua ja saa mut nauramaan joka päivä. Mutta mä olen tänään neljäkymmentäviisi vuotias. (Onks nyt tullut selväks?) Mä oon käyttäny tähän mennessä kesäni itsetutkiskeluun, viinin maisteluun, uimiseen, kirjoittamiseen, liian myöhään nukkumiseen, valvomiseen ja olen onnellinen. Mutta jotain puuttuu. Ehkä mun on myönnettävä itselleni, että on aika etsiä jotain niitä puuttuvia palasia. Joten malja sille. Malja löytämiselle. Malja teille kaikille joista tuntuu, että jotain puuttuu. Juodaan sen tuomiselle seuraavalle seikkailulle ja sen jonkin asian löytämiselle joka saa meidän tuntemaan itsemme kokonaiseksi. Cheers kakkapyllyt! Hyvää syntymäpäivää mulle! Kuva @henqqas

Henkilön Cristal Snow (@iamcristalsnow) jakama julkaisu



V2.fi | Toimitus
< Samu Haber sai The V... Dark 6/26: toinen ka... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova