Tuorein sisältö

Christopher Nolanin Tenet on poistettu kalenterista

20.07.2020 klo 20.16 | Luettu: 1738 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Christopher Nolanin tyyris tieteisjännäri Tenet lykkääntyi pari kertaa ja nyt se on poistettu kalenterista. Tämä enteilee yleensä pitkää lykkäystä, mutta studio Warner Bros. puhuu yhä tästä vuodesta ja lupailee tarkempia tietoja pian.

Studion virallisilla puheilla ja sisäpiirijuoruilla on yhteinen teema: elämme poikkeuksellista aikaa, joten Tenet ei käytä perinteistä julkaisustrategiaa. Studio on todennut muun muassa, että Tenet pidetään teattereissa tavallista pidempään, kun se sinne saadaan.

On myös mahdollista, että elokuva nähdään koronaviruksen kuriin saaneilla markkinoilla aikaisemmin kuin muualla. Tämä saattaa tarkoitaa esimerkiksi tilannetta, jossa leffa pyörii Suomessa, Etelä-Koreassa ja New Yorkissa, mutta ei vielä Texasissa ja Brasiliassa.

Tenetin oli tarkoitus saapua teattereihin elokuun puolivälissä. Tämän vuoden kalenterista löytyy yhä Warnerin Wonder Woman 1984 (lokakuu) ja Dune (joulukuu). The Conjuring: The Devil Made Me Do It on siirtynyt syksyltä ensi vuoden kesäkuulle.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Foto: Godzillan koht... Pepe the Frog yritet... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova