Tuorein sisältö

Perry Mason, osa 6: pähkinöihin tukehtuva apina tähtijuristina

27.07.2020 klo 23.00 | Luettu: 1685 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 6


Se on itsetietoista härnäystä, kun fiktion kuuluisin puolustusasianajaja eksyy viimein oikeuteen - yskiäkseen ja räkiäkseen epäselvästi kuin darrassa. Hän kehittyy vielä. Toinen kausi on tilattu (vastoin alkuperäistä suunnitelmaa).

Intohimoni tämä ei ole. Nämä oikeusmurhat ovat yleensäkin teennäisiä osapuolten kilpaillessa siitä, kuka myy kahelimman sadun valamiehistölle. Tunteelliset kohahdukset ovat kehno pohja laille ja järjestykselle, joten pitäisikö tuulettaa, jos sankari saa moisen aikaan? Rabble, rabble, rabble, kuten South Park asian ilmaisisi. Mieleen muistuu se rutiini, jossa seikkailija pelastaa itsensä vilauttamalla sytkäriä verenhimoisille alkuasukkaille.

Siistiydyttyään ja köhimiset köhittyään Perry on yhä temperamenttinen apina, joka täytyy pitää kahleissa kroonisen viinanhimon vuoksi. Kaverit vastaavat edistyksestä. Kun lynkkausuhan alla elävä musta kyttä auttaa lyömään pöytään todisteet, joista on jo puhuttu, Perry koettaa käyttää oikeussaliteatteria laajemman salaliiton paljastamiseen. Jos hän siinä jo onnistuisi, siunaisin fantasian rutiinilla, mutta tuomari ei vaikuta roistolta tänään uhatessaan pyyhkiä perseensä Perryn lisenssiin.

Koska Perryn työharjoittelu tarvitsee aikaa, juoni ei aidosti etene. Esimerkiksi se, kun korruptiokyttä vahvistaa osallisuutensa pääjuoneen, ei sano paljoa, koska hän on vain muskeli ja tietenkin hän jotakin teki. Kuplivin sivujuoni eli papittaren psykoosi junnaa paikoillaan selkeimmin.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 1-5 --- Jakso 1-7 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ice Ice Baby & Go Ni... Samassa roolissa vuo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova