Tuorein sisältö

Aikakoneen Vera ja NovaBossa julkaisivat Käärmeen

07.08.2020 klo 10.18 | Luettu: 669 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Aikakone-yhtyeen jäsenenä tunnetuksi tullut Vera, eli Heidi Puurula, on julkaissut uutta musiikkia NovaBossa-yhtyeen solistina.

Puurula on itse säveltänyt ja sanoittanut tuoreen Käärmeet-nimisen kappaleen, jonka tuotannosta vastaavat turkkilainen Tansel Doganey sekä Aikakoneessa yhäkin vaikuttava Maki Kolehmainen.

"NovaBossa-yhtye soittaa suomenkielistä musiikkia keinuvilla latinovaikutteilla. Olen ollut itse suuri bossanovan ystävä urani alusta asti ja lauloin latinomusiikkia jo ennen liittymistäni Aikakoneeseen", Puurula kertoo.

NovaBossan musiikkiin Puurula tutustui yhtyeen toisen solistin, Harriet Kolehmaisen kautta. Kolehmainen puolestaan tutustutti hänet Tansel Doganeyhyn, eli turkkilaiseen huipputuottajaan, jonka myötävaikutuksella Käärmeet nauhoitettiin istanbulilaisessa studiossa. Myös laulun video on kuvattu Istanbulin aidossa katuvilinässä.

"Laulu kertoo siitä, kuinka kahden ihmisen välinen suhde muuttuu parisuhteen loppuvaiheessa ja kuinka ihmiset muuttuvat eläimiksi, kuin käärmeiksi ja alkavat sähistä toisilleen, Puurula kertoo. – Toivon, että kuulijat saisivat laulusta samanlaista voimaa, jota itse sain kappaletta tehdessäni ja ollessani vaikeassa elämäntilanteessa pitkän parisuhteeni päätyttyä".

NovaBossa valmistelee parhaillaan EP-levyä, joka ilmestyy myöhemmin syksyllä.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Melrose Place -näytt... Whoosh! Deep Purplen... >

Keskustelut (1 viestiä)

Curry

07.08.2020 klo 18.36

Pitäisköhän olla: "Bossa nova musiikkiin Puurula tutustui..."?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova