Tuorein sisältö

Doom Patrol 2-9: karseinta bukkakea sitten Ghostbustersin

07.08.2020 klo 21.00 | Luettu: 1574 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 9:
Wax Patrol


Kynttilähirviö lienee sukua Gozer gozerialaiselle. Maailmanloppu on mielessä. Uhrit valitsevat tuhoajan muodon. Tulipa tuhoyritys Vaahtokarkkimiehen tai supersankarien mielikuvitusystävien muodossa, lopputulos on aikuisviihdettä.

Tilanne jää kesken, eikä jatkosta ole varmuutta. Yksi jakso jäi tekemättä koronan vuoksi, joten en kritisoi katkoa, vaan yleistä laiskuutta. Maailmanloppu on melkeinpä sivujuoni, sillä jakso selittää myös Crazy Janen syntytarinan. Sen ei pitäisi olla viimeisen eikä toiseksi viimeisen jakson aihe. Tai hetkinen... Muut ottelevat mielikuvitusystäviään vastaan? Janen pää on täynnä sellaisia? Tämä johtaa johonkin? Kummankin juonen viimeiset hetket tapahtuvat rinnakkain?!

Ei.

Luovuus on rajana sille, miten mielikuvituskamut voivat kommentoida sankareiden henkilökohtaisia juonia, ja sen rajan näkee. Hymähdin karkealle vitsille, jossa Robotmanin kamu on Jeesus. Noin muuten "maailmanlopun taistelu" on hohhailua ikään kuin satunnaista täytettä filmattaisiin kirjoittajien yhä miettiessä suuntaa.

Takaumassa Jane-persoona ottaa ruumiin hallintaan, kun edellinen johtava sivupersoona ajautuu ahdistaviin seksibileisiin. Voi pojat, että tahtoisin kirjoittaa jakson uusiksi. Painottaisin Janen pyörtyvän, koska kynttilähirviö pureutuu kaikkien mielikuvitukseen. Sitten takaumani näyttäisi, että Jane syntyi traumatisoivissa bukkakebileissä. Kun hirviö vangitsisi muut steariiniin, Jane heräisi ja hyökkäisi raivokkaana kaikkien traumojen voimin!

Ei.


Keskiarvo 24 jakson jälkeen:


< Jakso 2-8 --- Jakso 3-1 >

Katsottu: HBO Nordic


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Seinäjoen Vauhtiajot... Finntroll julkaisee ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova