Tuorein sisältö

Doom Patrol 2-9: karseinta bukkakea sitten Ghostbustersin

07.08.2020 klo 21.00 | Luettu: 384 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 9:
Wax Patrol


Kynttilähirviö lienee sukua Gozer gozerialaiselle. Maailmanloppu on mielessä. Uhrit valitsevat tuhoajan muodon. Tulipa tuhoyritys Vaahtokarkkimiehen tai supersankarien mielikuvitusystävien muodossa, lopputulos on aikuisviihdettä.

Tilanne jää kesken, eikä jatkosta ole varmuutta. Yksi jakso jäi tekemättä koronan vuoksi, joten en kritisoi katkoa, vaan yleistä laiskuutta. Maailmanloppu on melkeinpä sivujuoni jakson selittäessä Crazy Janen syntytarinan takaumalla, minkä ei pitäisi olla viimeisen eikä toiseksi viimeisen jakson aihe. Tai hetkinen... Muut ottelevat mielikuvitusystäviä vastaan. Janen pää on täynnä sellaisia. Tämä johtaa johonkin? Kummankin juonen viimeiset hetket tapahtuvat rinnakkain! Ei.

Mielikuvitus on rajana sille, miten mielikuvituskamut voivat kommentoida sankareiden henkilökohtaisia juonia, ja rajan näkee. Hymähdin karkealle vitsille, jossa Robotmanin kaveri on Jeesus. Noin muuten "maailmanlopun taistelu" on hohhailua ikään kuin jotakin täytettä filmattaisiin kirjoittajien yhä miettiessä suuntaa.

Takaumassa Jane ottaa ruumiin hallintaan, kun edellinen johtava sivupersoona ajautuu ahdistaviin seksibileisiin. Voi pojat, että tahtoisin kirjoittaa jakson uusiksi. Painottaisin Janen pyörtyvän, koska kynttilähirviö houkuttelee esiin sivupersoonia. Takaumani näyttäisi, kuinka Jane-persoona syntyi bukkakebileissä. Kun hirviö on vanginnut muut steariiniin, Jane ja sivu-Janet heräävät ja hyökkäävät raivokkaina! Ei.


Keskiarvo 24 jakson jälkeen:


< Jakso 2-8

Katsottu: HBO Nordic


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Seinäjoen Vauhtiajot... Finntroll julkaisee ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova