Tuorein sisältö

Niukka festivaalikesä supistuu entisestään - kaksi festivaalia löi kuluvan kesän osalta hanskat tiskiin

09.08.2020 klo 22.28 | Luettu: 436 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Niukan festivaalikesän tapahtumista kaksi on joutunut siirtämään katseensa ensi vuoteen.

Jyväskylän Rock In The City -festivaali sekä Porvoo Soi -tapahtuma joudutaan perumaan.

Porvoo Soi siirrettiin jo kerran, kesäkuulta elokuulle.

Elokuun 14.-15. päivä järjestettäväksi suunniteltu Porvoo Soi peruuntuu koronavirustilanteen johdosta. Tapahtuman artistinimiksi oli vahvistettu Suvi Teräsniska, Kaija Koo, Dingo, Eppu Normaali, Maija Vilkkumaa, Klamydia, Antti Ketonen, Neon 2 ja Vesala.

Ostetut pääsyliput voi käyttää ensi vuonna. Festivaalipaikkana säilyy Porvoon tori ja myös artistikattaus säilyy liki ennallaan uutena ajankohtana 14.-15.8.2021.

Myös Jyväskylän Rock In The City siirtyy ensi vuoteen.

Peruminen johtuu huonontuneesta koronavirustilanteesta ja uusista viranomaismääräyksistä. Festivaalia järjestävä taho ei halua ottaa riskiä yleisön, artistien tai festivaalilla töissä olevien ihmisten terveyden suhteen.

Rock In The City Jyväskylä järjestetään seuraavan kerran 13.-14.8.2021.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Jyväskylän Rock In The City -festivaali joudutaan perumaan tältä kesältä. Peruminen johtuu huonontuneesta koronavirustilanteesta ja uusista viranomaismääräyksistä. Festivaalia järjestävä RH Entertainment Oy ei halua ottaa riskiä yleisön, artistien tai festivaalilla töissä olevien ihmisten terveyden suhteen. Festivaali on myös saanut hiljattain uudet koronaturvallisuuteen liittyvät viranomaismääräykset, jotka on tällä aikataululla mahdotonta toteuttaa. Festivaalille on jo varattu uusi ajankohta: Rock In The City Jyväskylä järjestetään 13.-14.8.2021! Tämän vuoden festivaaleille ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2021 tapahtumassa. Lippunsa säilyttävät saavat kiitokseksi tuestaan superyllätyslahjan saapuessaan kesän 2020 lipuilla Jyväskylän Rock In The Cityyn elokuussa 2021. Liput voi myös palauttaa 31.10.2020 mennessä, jolloin lippurahat saa takaisin. Tarkemmat ohjeet palautuksiin antavat @lippu.fi ja @ticketmaster.fi . Kesän 2021 artisteista tiedotetaan myöhemmin.

Henkilön Rock in the City -festivaali (@rockinthecityfi) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kuka tai ketkä omist... Farmi Suomen kuvauks... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova