Tuorein sisältö

Pulkkinen Live Ruudussa

13.08.2020 klo 22.42 | Luettu: 360 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ruutu Live tarjoaa elokuussa suoran teatterielämyksen: lavalle astuu legendaarisen Pulkkinen-tv-sarjan hahmot

Nelonen Median lanseeraamat Ruutu Livet ovat vieneet katsojat kymmenille treenikämpille nauttimaan Suomen eturivin artistien livemusiikista. Nyt Ruutu Live laajenee teatterin maailmaan ja tuo katsojien olohuoneisiin suoran Pulkkinen Live -sketsiteatteriesityksen. Suositun tv-sarjan hahmoihin perustuva esitys nähdään Ruudussa 22. elokuuta kertamaksullisena tapahtumana.

Pulkkinen Live -sketsiteatteriesitys on kiertänyt menestyksekkäästi Suomen lavoja vuodesta 2017 asti. Ruutua varten luotu uusi versiointi koostuu live-sketseistä, joiden välissä nähdään ennennäkemättömiä videoituja sketsejä. Tv-sarjan rakastetuista hahmoista Pulkkinen Livessä on mukana mm. Pulkkinen, Sauli, Osmo, Taparikollinen, Kopiovastaava, Mauri, Viihdetaiteilija, nyrkkeilijä ja valmentaja. Esityksen on käsikirjoittanut ja ohjannut tv-sarjasta tuttu Jari Salmi ja siinä näyttelee Salmen lisäksi Teemu Koskinen.

Pulkkinen Live kuvataan Jari Salmen kotiseuduilla Kemin Laitakarin saaressa.

"Luvassa on täysin uusia Pulkkinen-sketsejä. Pääsemme seuraamaan muun muassa Karjalan mummojen tutustumista suomalaiseen omakoti-idylliin yöllinen profetia matkaoppaanaan, Kopiovastaavan kasvavaa koronastressiä ja Taparikollisen ammatinvaihtoa", kertoo Salmi.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< KISS vahvisti uudet ... Apulannan Sipen some... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova