Tuorein sisältö

Fanien perustama Flamin' Kyllikki toi suosikkibändinsä Suomeen

06.08.2008 klo 10.47 | Luettu: 2120 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Turun Sanomat ja HS kertovat kahdesta turkulaisopiskelijasta, jotka saadakseen suosikkiyhtyeensä keikalle Japanista, perustivat oman ohjelmatoimiston.

Jenny Kari Maire Rytkönen perustivat Flamin’ Kyllikin tuodakseen japanilaisen rockyhtye Catsuomaticdeathin Suomeen. Unelma toteutui lopulta viime perjantaina, jolloin yhtye soitti ensimmäisen keikkansa Suomessa ja Turussa.

Fanikaksikko otti bändiin yhteyttä MySpacen kautta. Yhtyeen jäsenten kysyessä kontakteista, kaksikolla oli vastaus heti valmiina:

- Laulaja kysyi, tunnemmeko ketään, joka voisi järjestää heidät Suomeen keikalle. Sanoin, että tunnen itseni, muistelee Jenny Kari.

Niinpä tarpeesta syntyi Flamin’ Kyllikki. Bisnes lähti heti pyörimään mukavasti. Liekehtivän Kyllikin listoila on jo neljä turkulaista ja yksi helsinkiläis-tamperelainen bändi - keikkoja järkätään bändeille ympäri Suomea.

- Olisi hienoa, että tästä saisi ammatin, jolla elättäisi itsensä. Pääasia ei kuitenkaan ole raha, vaan se, että näkee hyviä bändejä keikalla. Haluamme tuoda esille bändejä, jotka eivät ole niin kuuluisia, toteavat tytöt Turun Sanomien haastattelussa.

Ohjelmatoimiston nimi on kuulemma peräisin Jenny Karin Kyllikki-äidiltä. Kyllikki on oikeasti opettaja, joka eläköityy lähitulevaisuudessa. Kakskko pyöritti ajatusta, että äidilläkin olisi hyvä olla omat MySpace-sivut. Kun firman tavoittaa MySpacesta, nimi alkoi elää omaa elämäänsä.

MySpace-linkki









V2.fi | J.A. Kaunisto
< Will Smith, Jessica ... Madonnan tulevan kie... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova