Tuorein sisältö

Hehkutetun artistin debyyttisinkkua kuunneltu triplaplatinan verran - debyyttialbumia juhlitaan tuplasti Tavastialla

20.08.2020 klo 09.44 | Luettu: 850 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Yhdeksi kiinnostavimmaksi musiikki-ilmiöksi noussut BEHM julkaisee "Draaman kaari viehättää" -debyyttialbuminsa 18.9.

Ennakkoon platinarajan ylittäneeltä albumilta tulee löytymään uusien kappaleiden lisäksi jo julkaistut singlet Hei rakas, Tivolit ja Frida. Ensimmäisellä omalla festarikeikallaan viime viikonloppuna hurmannut artisti lähtee kattavalle Suomen kiertueelle tulevana syksynä. Debyyttialbumia juhlitaan keskiviikkona 30.9. sekä torstaina 1.10. Helsingin Tavastialla.

"On huojentavaa ja samalla vähän pelottavaa vihdoin saada debyyttialbumi ulos. Se on pitkään odottanut julkaisuaan ja nyt sen aika on vihdoin koittanut. Säveltämisen ja sanoittamisen lisäksi halusin laajentaa osaamisaluettani, joten päätin kirjoittamisen lisäksi myös tuottaa albumille kappaleita yksin. Tämä on kuuloiseni kokonaisuus, ja se on tärkeintä. Live-esiintymiset ovat merkittävässä roolissa luomassa yhteyttä kuulijoihin, enkä malta odottaa, että pääsen kokemaan tämän kokonaisuuden yhdessä yleisön kanssa".

Artistin debyyttisingle on alkaneen vuosikymmenen kuunnelluimpia kappaleita. Hei rakas pysytteli Spotifyn ykkösenä yhteensä 48 päivää, sitä on striimattu yli 13 000 000 kertaa (triplaplatinaa).

BEHMin jokainen single löytyy tällä hetkellä myös radiolistan 50 soitetuimman kappaleen joukosta.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Peter Franzén, Krist... Tässä ovat rohkeat s... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova