Tuorein sisältö

Viikonloppuna juhlittava Saaristo Open tempaisee - tutustu alueeseen ja turvajärjestelyihin ennakolta

25.08.2020 klo 11.30 | Luettu: 1323 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Viikonloppuna juhlittava Saaristo Open kutsuu kaikki halukkaat festivaalikävijät tutustumaan turvallisuusjärjestelyihin jo huomenna keskiviikkona klo 17-18.

Kaarinan Hovirinnan rannassa järjestettävän Saaristo Openin tapahtumaorganisaatio haluaa kutsua kävijät tutustumaan festivaalin erityisiin turvallisuusjärjestelyihin.

"Tuntui tärkeältä järjestää tällainen ja pystyä kertomaan, että festivaalissa käyminen on vähintään yhtä turvallista kuin marketissa käyminen. Erityisjärjestelyt, puhtaus, siisteys ja istumajärjestelyt ovat asioita, joista ei tarvitse näin lukea vain nettikeskusteluista, vaan festivaalivieraskin voi tulla etukäteen paikan päälle toteamaan, miten asiat ovat".

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Saaristo Open kutsuu kaikki halukkaat festivaalikävijät tutustumaan turvallisuusjärjestelyihin jo huomenna! Tilaisuus järjestetään tapahtuma-alueella keskiviikkona 26.8. kello 17-18. ????? Kaarinan Hovirinnan rannassa järjestettävä Saaristo Open alkaa ylihuomenna, mutta tapahtumaorganisaatio haluaa kutsua kävijät jo huomenna tutustumaan festivaalin erityisiin turvallisuusjärjestelyihin. ”Tuntui tärkeältä järjestää tällainen ja pystyä kertomaan, että festivaalissa käyminen on vähintään yhtä turvallista kuin marketissa käyminen. Erityisjärjestelyt, puhtaus, siisteys ja istumajärjestelyt ovat asioita, joista ei tarvitse näin lukea vain nettikeskusteluista, vaan festivaalivieraskin voi tulla etukäteen paikan päälle toteamaan, miten asiat ovat", Loud'n Liven Kalle Keskinen toteaa. ”Emme ole järjestäneet tällaista tilaisuutta aiemmin, enkä ole kuullut, että kukaan muukaan olisi tehnyt, mutta haluamme tehdä kaikkemme sen eteen, että asiakas voi luottaa siihen, että tapahtumamme on varmasti turvallinen", tapahtuman tuottaja Toni Ruohonen lisää.? #saaristopen #saaristopen2020

Henkilön Saaristo Open (@saaristo_open) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Reeperbahnilta Rööpe... Klamydialla edessään... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova