Tuorein sisältö

Suurmestarin kauden viimeinen jakson tänään Maikkarilla - jatkoa luvassa

27.08.2020 klo 10.19 | Luettu: 932 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suurmestarin kauden viimeinen jakso nähdään Maikkarillä tänään klo 20.00.

Viimeisessä jaksossa kokelaat pääsevät mm. maalaamaan muotokuvaa viereisessä huoneessa piilossa olevasta missikaunotar Michaela Söderholmista, avaamaan majoneesista purkkia ja päänvaivaa aiheuttaa myös erittäin erikoinen Mysteeripiste-tehtävä.

Illan jaksossa vierailevana kisailijana toimii Hjallis Harkimo.

Iloisena uutisena kerrotaan, että Suurmestari saa jatkoa. Myös Jaska Saariluoma ja Pilvi Hämäläinen jatkavat tutuissa rooleissaan.

Toisen tuotantokauden uudet vakiokilpailijat ja vierailevat kilpailijat julkistetaan myöhemmin.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Jaahas – sehän olisi Suurmestari-kauden viimeinen jakso valmiina tulemaan Maikkarilta ulos tänään torstaina klo 20.00. ???????? Viimeisessä jaksossa kokelaat pääsevät mm. maalaamaan muotokuvaa viereisessä huoneessa piilossa olevasta @misssuomiofficial @michaela.soderholm’ista, avaamaan majoneesista purkkia ja päänvaivaa aiheuttaa myös erittäin erikoinen Mysteeripiste-tehtävä. ???? Illan jaksossa vierailevana kisailijana toimii @hjallisharkimo. ???????? Ohjelman kaikki jaksot ovat nyt katsottavissa @mtv.fi’ssä sekä @cmorefi’ssä. Ja mikä parasta! Tämä mahtava ohjelma saa jatkoa! ???????? Uudella kaudella mukana ovat #Suurmestari @saariluomajaska ja tuomari @pilvi.hamalainen. Toisen tuotantokauden uudet vakiokilpailijat ja vierailevat kilpailijat julkistetaan myöhemmin. ???? #mtv3suomi @ronibackyt @jukkadudeson @jennipoikelus @jannekataja

Henkilön MTV3 (@mtv3suomi) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< The Kaiju Score lupa... Yksin kotona -tähti ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova