Tuorein sisältö

Biohackers 1-6: tasaväkinen lopputaistelu, eli Dumm und Dümmer

02.09.2020 klo 20.00 | Luettu: 1717 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 6:
Fate


Kauden päätös on kahta edellistä jaksoa dynaamisempi, koska vihjailu loppui ja näemme mihin joukkokaatuminen junassa johtaa. Heti ensimmäinen ajatus on tosin se, ettei käänteessä ole järjen häivää. Geenimanipuloidut hyttyset vapautettiin, jotta sankaritar Emma voidaan pysäyttää. Paha professori mainitsi kuitenkin itse, että Emma on immuuni tällaisille asioille. Emma simppelisti kävelee pois mukanaan todisteet muusta kepulipelistä.

Ehkä professori pelaa kolmiulotteista shakkia... Emmaa epäillään iskusta. Se ei estä häntä puhumasta viranomaisille, mutta hän ei antaudu vielä, koska hän uskoo voivansa tarjota vastalääkkeen. Kun se ei onnistu, hän palaa kiltisti professorin luo luovuttamaan todisteet. Siinä on koko pussi muovinpaloja, Emma lupaa. Hä hää, ilahtuu professori, eikä tarkista niitä. Shokeeraava yllätyskäänne: Emma tosiaan on niin tyhmä, että hän luovutti kaikki todisteet. Professorin katuva kätyri onneksi lähettää ne hänelle heti uudestaan.

Tilanne rauhoittuu. Ei ole hengenhätää. Paljastaako Emma kaiken lehdistölle vai kytille? Ei kummillekaan, vaan tietenkin tyhjästä putkahtavan ninjaklaanin johtajalle, joka kidnappaa hänet! Toinen kausi on tulossa. En ole vähäisimmissä määrin närkästynyt, sillä tähän on kiva lopettaa. Tämä oli tarina evoluution umpikujista, jotka mielikuvissani heitetään järveen betonikengät jalassa; tuulenpesä ja räpätäti myös, vaikka heistä pidinkin.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 1-5

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suosikkikirjailija m... Rantakelejä riittää ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova