Tuorein sisältö

The Boys 2-3: moottoriveneellä valaasta läpi (vihdoinkin)

08.09.2020 klo 23.00 | Luettu: 3420 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 3:
Over the Hill with the Swords of a Thousand Men


Strategia on läpinäkyvä, mutta tästä on hyvä jatkaa. Kerralla julkaistiin kolme jaksoa. Mainostettu sikamainen valaskohtaus on viimeisessä, mutta se ei ole ainoa jytky, joten kausi tuntuu pääsevän vauhtiin. Harmi ettei matka kohti stunttia ole stunttia mielenkiintoisempi.

Starlight sai todisteita ja naps, nyt maailma tietää, että supersankarit on luotu mömmöillä. Mitä sitten? Jokin tunnelmassa ilmaisee heti, että skandaali jää päivän lööpiksi, vaikka kulissien takana tehtäisiin jyrkkiä päätöksiä. Se on sinänsä realistista.

Kuka ei tiennyt mömmöistä? "Tyylikäs" naamiomies Black Noir (suom. Musta musta) pillittää ja juoppo Vesimies-klooni avautuu siitä, kuinka hänen ei olisi tarvinnut kuunnella kultakaloja lapsena. Homelander tiesi, vaikka hänen sivujuonensa on täsmälleen sellaisessa vaiheessa, että jos hän ei tietäisi, musta huumori kukkisi: hän heittää poikansa alas katolta uskoen pojan synnynnäisiin supervoimiin. Pojalla tosiaan on supervoimat. Eh?

Varsinaisten "poikien" nahistelu superterroristin kanssa jatkuu - veneessä. No niin. Yhtä valasta myöhemmin keskeiset hahmot ovat samassa paikassa, joten ristiriitaiset suhteet kantavat hedelmää ja rajua supertoimintaa seuraa. Uusi sähkölyyli vahvistetaan psykopaatiksi oudon kärkevästi, mutta tulevat jaksot kertovat koko totuuden. Ennen tätä kausi tuntui koostuvan kivoista ja keskinkertaisista kohtauksista, jotka ovat sattumalta peräkkäin.


Keskiarvo 11 jakson jälkeen:


< Jakso 2-2 --- Jakso 2-4 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lily James ja Armie ... Joel Harkimo, Harri ... >

Keskustelut (3 viestiä)

LöytyyNytNetflixistä

09.09.2020 klo 12.30 2 tykkää tästä

Oletko katsonut Cobra Kai sarjaa? Jos et niin suosittelen. Siitä olisi myös kiva saada arvostelua. Itselle ehkä paras sarja ikinä.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

09.09.2020 klo 13.43 1 tykkää tästä

Se on harkinnassa, jos ennen kolmatta kautta ehtisi. Katson ensi viikon Disney Plussaa ja teen sitten kalenterin pidemmäksi aikaa.
lainaa
CobraKaiNeverDies

09.09.2020 klo 21.22

Jari-Pee kirjoitti:
Se on harkinnassa, jos ennen kolmatta kautta ehtisi. Katson ensi viikon Disney Plussaa ja teen sitten kalenterin pidemmäksi aikaa.


Nice! Sitä odotellessa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova