Tuorein sisältö

Seinäjoki Hiphop Festival viikonloppuna - lauantaille yksi artistiperuutus

10.09.2020 klo 16.14 | Luettu: 899 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Seinäjoen Rytmikorjaamon alueella järjestetään tulevana viikonloppuna 11.-12. syyskuuta Seinäjoki Hiphop Festival. Yhdeksättä kertaa järjestettävä räppifestari SHHF kokoaa suomiräpin kärkinimet yhteen.

Perjantaina 11. syyskuuta lavalle nousevat Dollari, Hurtta, Sexmane, Dj Kridlokk, Costee, Etta, Käärijä, Sairas T, OG Ulla-Maija, Mouhous ja Gasellit. Lauantaina 12. syyskuuta luvassa on puolestaan Open mic, hosted by: Kajo, Snäfä x Iivo, Trilluminati, Laineen Kasperi, Eevil-Stöö, Melo, Lauri Haav, Juno, Lukas Leon, Kube, Gettomasa ja Pyhimys.


Valitettavasti Williamin esiintyminen SHHF:lla peruuntuu artistin sairastumisen johdosta.

"William on sairastunut ja on estynyt keikkailemaan tulevana viikonloppuna. Tuleva viikonloppu menee levätessä, jotta päästään pian takaisin keikkalavoille", todetaan tiedottajan taholta.

Artistia paikkaamaan päälavalle kello 19.00 siirtyy Melo.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Valitettavasti Williamin esiintyminen SHHF:lla peruuntuu artistin sairastumisen johdosta. Artistin keikkamyyjän tiedote: "William on sairastunut ja on estynyt keikkailemaan tulevana viikonloppuna. Tuleva viikonloppu menee levätessä, jotta päästään pian takaisin keikkalavoille. Levy-yhtiön puolelta oltiin myös sitä mieltä, ettei tässä maailman tilanteessa tai muutenkaan kipeänä keikkailu ole suositeltavaa." Artistia paikkaamaan päälavalle kello 19.00 siirtyy Melo. Tämä on tietenkin tilanne, mihin tapahtumajärjestäjä ei voi millään tapaa vaikuttaa. Kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että kipeänä ei tapahtumaan voi tulla, eikä kukaan halua riskeerata yleisön tai muiden esiintyjien turvallisuutta. Liitteenä päivitetyt aikataulut.

Henkilön Seina?joki Hiphop Festival (@seinajokihiphopfestival) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Dancepop soi Tähdet,... Sarjamurhaaja ja "vi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova