Tuorein sisältö

Stay Heavy Records teki mahtidiilin

08.08.2008 klo 08.52 | Luettu: 1877 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kotimainen Stay Heavy Records on solminut monivuotisen ja useamman levyn lisenssisopimuksen Manner-Eurooppaan saksalaisen Drakkar Entertainmentin kanssa. Drakkar tunnetaan mm. Nightwishin, Lordin ja Twisted Sisterin levy-yhtiönä Euroopassa. Stay Heavyn katalogituotteita Drakkar julkaisee tänä vuonna vielä kaksi, joista molemmista tehdään päivitetyt versiot, ja jotka julkaistaan myös Skandinaviassa, Baltian maissa ja Suomessa. Syksyn aikana Stay Heavy Records ja Drakkar julkaisevat vähintään kaksi uutuusjulkaisua samanaikaisesti läpi Euroopan. Sopimuksen myötä kaikki Stay Heavy Recordsin aktiiviset artistit ja bändit ovat kattavassa fyysisessä jakelussa ympäri Eurooppaa.

Kaikki sopimukseen sisällytetyt katalogi- ja uutuustuotteet julkaistaan Stay Heavy Recordsin toimesta, EMIn jakelemana Skandinaviassa ja Suomessa, sekä Drakkarin toimesta mm. SonyBmg:n jakelemana yhdeksässä Euroopan maassa. Baltian maiden jakelun Stay Heavy Records järjestää itse.

Ensimmäinen katalogijulkaisu tulee olemaan Godsplaguen mairittelevia arvioita kerännyt H8-albumi - albumi julkaistaan uudelleen päivitettynä versiona 16 maassa. Levy julkaistaan uudelleen myös Suomessa - bonuksilla varustettuna.

Stay Heavy Records on kiinnittänyt talliinsa kaksi uutta artistia, Waltarin ja Silentrainin. Molempien artistien albumit kuuluvat Drakkarin kanssa tehdyn sopimuksen piiriin.


Stay Heavy Recordsin tallista löytyvät mm. Before The Dawn, Cause for Effect
Codeon, Gloria Morti, Legion Of The Damned, Monsterbore, Mustan Kuun Lapset, Northern Discipline ja The Scourger.








V2.fi | J.A. Kaunisto
< Madonna näyttää yllä... Sinkkuelämää aiheutt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova