Tuorein sisältö

Bändikaveri nosti 18 miljoonan oikeuskanteen Megadethin Dave Mustainea vastaan - vihanpito loppui nopeasti

17.09.2020 klo 21.04 | Luettu: 642 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Fox Sports 910:n "Freak Nationin" haastattelussa Megadethin päämies Dave Mustaine muistelee vuonna 2004 tapahtunutta oikeuskannetta, jossa bändin basisti David Ellefson vaati oikeuden kautta 18,5 miljoonan dollarin pottia mielestään tilittämättä jääneistä tekijänoikeus-ja fanituotemyynnistä.

Oikeuskanne ei menestynyt oikeudessa ja yllättäen, viisi vuotta myöhemmin, Ellefson liittyi jälleen Megadethin miehistöön. Ellefson soittaa bändissä edelleen.

"Mielestäni anteeksianto on erittän tärkeä asia", totesi Mustaine haastattelussa.

Mustaine kertoo koko prosessin olleen rankka. Vanhan bändikamun peliliike oli kova paikka ja Ellefsonin puheet loukkasivat pahasti. Mustaine ei uskonut näkevänsä entistä soittokaveriaan hetkeen - koskaan? Kunnes, sattumalta:

"Eräänä päivänä olin matkala Dallasiin ja lento pysähtyi Ellefsonin kotikaupungissa Phoenixissa. Jostain syystä päätin soittaa miehelle ja hän lupautui päivälliselle. Ensimmäisenä hän pahoitteli tapahtunutta, että tempaus oli typerin temppu ikinä. David pyysi anteeksi. Ja minä annoin hänelle anteeksi, täysin. Sanoin että hän on rakas minulle. Se oli siinä".

Haastattelussa Mustaine kannusti ihmisiä antamaan tai pyytämään anteeksi - siitä tulee ehdottomasti parempi olo.

(Blabbermouth.net)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Janne Kataja houkutt... Dominicista piti tul... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi etsii peleistä innostunutta avustajaa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova