Tuorein sisältö

Näin Apulannan Toni kommentoi Olympiastadionin juhlakonserttia somessa: 'Se on rakennettu saman ruoskivan unelman paloista'

21.09.2020 klo 10.49 | Luettu: 456 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Apulanta ilmoitti tänään Radio Rockin suorassa lähetyksessä esiintyvänsä kesällä 2021 uudistetulla Oympiastadionilla. Apulanta juhlii suurkonsertilla 30-vuotista taivaltaan.

"Onhan nää stadionjuhlat suuruudenhulluudessaan ihan älytön ajatus, mutta kerranhan sitä vaan bändi täyttää 30! Tässä on ollut tämmöistä valotonta aikaa jo turhan kauan, niin kelattiin, että nyt on aika nostaa soihtu korkealle ja valaista tietä. A30:llä me halutaan olla pystyttämässä kirkasta majakkaa, jota kohti voidaan yhdessä kulkea. Me kaikki ansaitaan kunnon juhlat!" kommentoi laulaja-kitaristi Toni Wirtanen.

Somessa Toni kertoo tunnelmistaan pitkän viestin avulla:

"Olympiastadion. Kun meidän bändi perustettiin 1991, me haluttiin vaan pitää hauskaa ja soittaa Misfitsiä. Muutamaa sydämenlyöntiä myöhemmin me seistään pisteessä, jossa seuraava pysäkki on Olympiastadionin lava. Miten tässä nyt näin kävi?! Ja missä vaiheessa?"

Alta voit lukea syyn, miksi Apulannan synttärit halutaan järjestää mahdollisimman isosti:

"Tämä on aivan järjettömän massiivinen ja hullu ajatus. Se on rakennettu saman ruoskivan unelman paloista, joille Apulanta alunperinkin perustettiin. Se on rakennettu uskosta siihen yhtenäisyyteen, jonka me saamme jakaa niiden tuhansien ja taas tuhansien ihmisten kanssa, jotka olemme saaneet kohdata retkemme varrella. Se on rakennettu ylpeydestä, jota tunnemme tätä yhtyettä ja sen musiikkia kohtaan. Se on rakennettu kiitollisuudesta kaikkia niitä kohtaan, joiden rakkaus meidän bändiä kohtaan on mahdollistanut kaiken tämän. Se on rakennettu toivosta, että usvainen aika vielä väistyy ja tämä virusnihkeys ei enää määritä sitä, mitä me voidaan tehdä ja kokea".

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Olympiastadion. Kun meidän bändi perustettiin 1991, me haluttiin vaan pitää hauskaa ja soittaa Misfitsiä. Muutamaa sydämenlyöntiä myöhemmin me seistään pisteessä, jossa seuraava pysäkki on Olympiastadionin lava. Miten tässä nyt näin kävi?! Ja missä vaiheessa?! Tämä on aivan järjettömän massiivinen ja hullu ajatus. Se on rakennettu saman ruoskivan unelman paloista, joille Apulanta alunperinkin perustettiin. Se on rakennettu uskosta siihen yhtenäisyyteen, jonka me saamme jakaa niiden tuhansien ja taas tuhansien ihmisten kanssa, jotka olemme saaneet kohdata retkemme varrella. Se on rakennettu ylpeydestä, jota tunnemme tätä yhtyettä ja sen musiikkia kohtaan. Se on rakennettu kiitollisuudesta kaikkia niitä kohtaan, joiden rakkaus meidän bändiä kohtaan on mahdollistanut kaiken tämän. Se on rakennettu toivosta, että usvainen aika vielä väistyy ja tämä virusnihkeys ei enää määritä sitä, mitä me voidaan tehdä ja kokea. Siksi me halutaan pitää nämä synttärit, ja me halutaan pitää ne isosti. =A30= 21.8.2021 @apulantaofficial #apulanta #toniwirtanen #olympiastadion #A30 #mikhonhyväksymä #makenumetalgreatagain #numetalisgreatagain

Henkilön Toni Wirtanen (@toniwirtanen) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ozzyn vanhin tytär j... Lovecraft Country 1-... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova