Tuorein sisältö

Zack Snyder sittenkin filmaa uutta materiaalia Justice Leagueen

24.09.2020 klo 18.05 | Luettu: 775 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sen ymmärtää, ettei studio lähde automaattisesti tukemaan floppileffan uutta versiota, mutta jos uusi versio saa paljon ilmaista julkisuutta, ehkä ajatukset menevät koko ajan isompaan suuntaan.

Justice Leaguen ohjaajan versio virallistettiin ensin. Myöhemmin vahvistettiin, että kyseessä on neliosainen ja neljän tunnin mittainen minisarja. Tuoreen tiedon mukaan Zack Snyder filmaa uutta materiaalia ensi kuussa, vaikka alunperin juoruttiin, että uusintakuvauksia studio ei hyväksy, vaikka Snyder saa kymmeniä miljoonia dollareita muuhun jälkituotantoon.

Sisäpiiritietojen mukaan rooleihinsa palaavat Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Teräsmies), Gal Gadot (Wonder Woman) ja Ray Fisher (Cyborg). Kuvaukset kestävät noin viikon.

Fisherillä on kränää studion kanssa, koska hän on syyttänyt huonosta käytöksestä ohjaaja Joss Whedonia, joka viimeisteli Justice Leaguen teatteriversion Snyderin yksityiselämän tragedian vuoksi. Jos Fisher pysyy perheessä, hänen on tarkoitus esiintyä myös The Flash -elokuvassa.


Lähde: The Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ensitreffit nakuna, ... Suomen Disney+ palja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova