Tuorein sisältö

Tähdet, tähdet 2020 -kilpailija juoksi ennen sunnuntain suoraa lähetystä alle puolimaratonin!

27.09.2020 klo 21.34 | Luettu: 588 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suvi Teräsniska on mukana Tähdet, tähdet 2020 -ohjelmassa. Suora lähetys hoidettiin alta pois sunnuntaina.

Lauantaina Suvi tempaisi alle puolikkaan maratonin Oulussa.

Kaksi koitosta samalle viikonlopulle on seurausta koronaviruksen riehumisesta.

Suvin piti alkujaan vetää lapi Ruskamaratonin puolikas mutta korona sotki suunnitelmat. "Mut sitten tajusin että Oulun perinteikäs Terwamaraton juostaan vielä syyskuun viimeisenä viikonloppuna ja päätin ilmoittautua sinne vaikka tiesin että mun valmistautuminen oli ihan kesken".

"Lopulta päätin silti lähteä kisaan mukaan vain ja ainoastaan itseäni vastaan ja tavoitteena vain se, että ylipäätään pääsen maaliin. Matka ei ollut helppo. Ekan viiden kilometrin jälkeen tuli eka väsähdys, 9-10 km kohdalla ahnehdin ylämäen ja se vei kertakaikkiaan mehut, 11-12 km kohdalla jalkapohja kramppas, 17-18 km kohdalla pohjekin rupes reistaileen ja loppumatka oli melkoista nilkutusta mutta pääsin maaliin ja vielä alle kolmessa tunnissa".

Niin, ja ensi vuodelle jäi vielä odottamaan hiihto Ylläksen ympäri.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

I DID IT! Vuosi sitten mun PT @ftminja pyysi miettimään tavoitetta mitä kohti lähdetään tekemään töitä. Mä sanoin että haluan hiihtää Ylläksen ympäri ja juosta puolikkaan maratonin. Hiihto on mulle rakas harrastus ja siihen tavoitteeseen tiesin helposti yltäväni. Sit korona tuli ja sotki koko kevään ja niinpä hiihtotavoite piti siirtää vuodella eteenpäin. Juoksua taas en ollut ikinä harrastanut. Vois sanoa että vihasin sitä (enkä tiedä onko palavaa rakkautta lajiin syntynyt vieläkään) Aloitin kuitenkin juoksemaan tammikuussa. Kun alkuperäinen tavoitteeni Ruskamaraton peruttiin myös tai se muuttui polkujuoksutapahtumaksi, mä ajattelin että nyt ei tähdet oo mun puolella. Mut sitten tajusin että Oulun perinteikäs Terwamaraton juostaan vielä syyskuun viimeisenä viikonloppuna ja päätin ilmoittautua sinne vaikka tiesin että mun valmistautuminen oli ihan kesken. Vielä enemmän se häiriintyi kun elokuun alusta alkaen kalenterin täyttivätkin keikat, Tähdet tähdet -kuvaukset, levyäänitykset, haastattelut ja viikon kaksi vapaapäivää meni kotona levätessä ja lasten kanssa ?? Lopulta päätin silti lähteä kisaan mukaan vain ja ainoastaan itseäni vastaan ja tavoitteena vain se, että ylipäätään pääsen maaliin. Matka ei ollut helppo. Ekan viiden kilometrin jälkeen tuli eka väsähdys, 9-10 km kohdalla ahnehdin ylämäen ja se vei kertakaikkiaan mehut, 11-12 km kohdalla jalkapohja kramppas, 17-18 km kohdalla pohjekin rupes reistaileen ja loppumatka oli melkoista nilkutusta mutta pääsin maaliin ja vielä alle kolmessa tunnissa ???? Maalissa pääsi itku. Olin niin onnellinen etten luovuttanut, vaikka monta kertaa se oli lähellä. Mun rakas mummoni Seija olisi ollut niin ylpeä. Muistan kun hänen palkintokaappinsa pursuili pokaaleja hiihto- ja suunnistuskisoista ja halusin aina olla edes puolet siitä mitä mummo oli ?? Nälkä jäi, joten eiköhän oteta ens vuonna uusiksi! ???? Kiitos Minja korvaamattomasta tuesta ja hyvästä valmennuksesta! Kiitos Liikuntakeskus Hukka ?? Kiitos kotiväki ?? Kiitos Terwamaratonin järjestäjät ja kanssajuoksijat. Aina oli joku tsemppaamassa kun teräksinenkin niska meinas taittua!! @hukkalainen @terwamaraton @oulun_nmky @ftminja

Henkilön Suvi Tera?sniska (@suviterasniskaofficial) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tähdet, tähdet 2020 ... Maustetytöt tiedotta... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

28.09.2020 klo 06.22 1 tykkää tästä

Ei jaksanut puolimaratonia kokonaan kun juoksi alle sen? :P
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi etsii peleistä innostunutta avustajaa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova