Tuorein sisältö

Antti Tuisku ottaa somessa vahvasti kantaa kiusaamiseen: 'Tämä koskee meitä kaikkia'

29.09.2020 klo 16.14 | Luettu: 247 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Antti Tuisku ottaa somessa kantaa jälleen aktiiviseksi puheenaiheeksi nousseeseen aiheeseen eli koulukiusaamiseen.

Nykyään 36-vuotias Antti joutuu toteamaan, ettei mikään ole muuttunut hänen nuoruudestaan. Kiusaaminen jatkuu ja kiusaamiseen puuttumisen keinot ovat vähissä.

"Ja kun voisi kuvitella, että ihmiset tänä päivänä osaisivat ymmärtää paremmin sen, mitä toisten ulkopuolelle jättäminen, henkinen ja fyysinen kiusaaminen aiheuttaa. Mutta selkeästi ei. Uutiset koulujen kiusaamistapauksista on järkyttävää ja mieltä musertavaa luettavaa.

Teitä on siellä monia, jotka näkevät tämän päivityksen. Ja näistä selkeästi täytyy ihmisiä muistuttaa; lopettakaa kiusaaminen, lopettakaa sen vähättely, lopettakaa kääntämästä päätä toiseen suuntaan, kun sitä näette. Peräänkuulutan tätä myös koko faniyhteisöön: näytetään yhdessä esimerkkiä! Tämä koskee meitä kaikkia!
"

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Tässä pieni Antti. Elämä edessä, unelmia ja haaveita mieli pullollaan. Halu tehdä asioita, jotka tuottavat ilon ja onnen tunteita. Täyttymystä. Osa niistä asioista on jo selvillä, osa odottaa tulevaisuudessa. Jarruna tällä tiellä ihmiset, jotka kiusaavat, kokevat nämä ambitiot turhan erilaisina. Valtavirrasta poikkeavina. Sinnittele Antti. Älä lannistu. * * * Ja kun voisi kuvitella, että ihmiset tänä päivänä osaisivat ymmärtää paremmin sen, mitä toisten ulkopuolelle jättäminen, henkinen ja fyysinen kiusaaminen aiheuttaa. Mutta selkeästi ei. Uutiset koulujen kiusaamistapauksista on järkyttävää ja mieltä musertavaa luettavaa. * * * Teitä on siellä monia, jotka näkevät tämän päivityksen. Ja näistä selkeästi täytyy ihmisiä muistuttaa; lopettakaa kiusaaminen, lopettakaa sen vähättely, lopettakaa kääntämästä päätä toiseen suuntaan, kun sitä näette. * * * Peräänkuulutan tätä myös koko faniyhteisöön: näytetään yhdessä esimerkkiä! Tämä koskee meitä kaikkia!

Henkilön Antti Tuisku (@antti_tuisku) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Reindeerspottingin o... Amerikkalainen thras... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi etsii peleistä innostunutta avustajaa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova