Tuorein sisältö

Ted Nugentin ja Tommy Leen välille viritellään kitkerää someottelua - tässä alkuperäinen tölväisy

15.10.2020 klo 20.44 | Luettu: 338 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suorapuheinen rokkari Ted Nugent on armoton Donald Trumpin fanittaja - Nugentin mielestä Trump on suorastaan Jumalan lahja Yhdysvalloille.

Mötley Crüe -rokkari Tommy Lee ajattelee Trumpista juuri päinvastaisesti - Leen kommentit Trumpista ovat suoranaista haistattelua.

Nyt Nugentin ja Leen välille viritellään oikeaa someottelua - tosin ei Trumpin toimesta.

Nugent innostui Blunt Force Truthin haastattelussa availemaan ehkä turhankin suorapuheisesti sanaista arkkuaan.

Tommy Lee osui Nugentin suorien sanojen kohteeksi sattumalta. Nugent tilitti haastattelussa vierailuaan Sammy Hagarin AXS TV:n ohjelmassa "Rock & Roll Road Trip With Sammy Hagar". Ohjelman tuottajat olivat kuulemma pelänneet Nugentin mainetta niin paljon, ettei rokkaria uskallettu päästää lähietäisyydelle Hagarin kanssa.

"Me olemme tunteneet pikään, olemme ystäviä. He pitivät minua vaarallisena, luulivat varmaan että otan esiin konekiväärin ja ammun kaikki televisiolähetyksessä. Täyttä typeryyttä. Ihmettelin tuottajille, että pelkäätte minua ja ohjelmassa on ollut esimerkiksi Tommy Lee, joka on vankilatuomion kärsinyt perheväkivaltaan syyllistynyt heroiiniaddikti".

Tommy Lee on reagoinut Nugentin suoriin kommentteihin Twitterissä: "Ted Nugent, onko kyseinen tyyppi edelleen hengissä? Luulin että hän on jo päättänyt päivänsä jotain parikymmentä vuotta sitten".

Jäämme odottamaan seuraavia someviestejä.(Blabbermouth.net)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tähdet, tähdet 2020 ... Suurin pudottaja Suo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi etsii peleistä innostunutta avustajaa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova