Tuorein sisältö

Netflixin meteoriittikomediassa nähdään Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio ja iso läjä muita tähtiä

16.10.2020 klo 20.40 | Luettu: 2223 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Tuleva Netflix-komedia Don't Look Up kertoo matalan profiilin tieteilijöistä, jotka tekevät parhaansa varoittaakseen ihmiskuntaa meteoriitista, joka iskeytyy maapalloon puolen vuoden kuluttua. Ihmisiä ei kiinnosta.

Leffa lienee vertaus ilmastonmuutoksen kaltaisista kriiseistä. Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Adam McKay, joka ryhtyi poliittiseksi elokuvilla The Big Short ja Vice - vallan oikeat kasvot. Suunnanvaihdos on tuonut "entiselle spedelle" Oscarin ja 5 ehdokkuutta.

Don't Look Upissa nähdään Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Jonah Hill, Cate Blanchett, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Matthew Perry, Himesh Patel, Rob Morgan, Kid Cudi ja Tomer Sisley.

Epätoivoisia tieteilijöitä näyttelevät Lawrence ja DiCaprio. Monet muut suoritukset saattavat olla lyhyitä ja joku saattaa näytellä itseäänkin, jos McKay mukailee aiempia metkujaan. Elokuvan on määrä valmistua ensi vuonna.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Duudsonit-Jukka komm... Videonäyte Volbeatin... >

Keskustelut (1 viestiä)

Adolf_Potler

17.10.2020 klo 14.46 1 tykkää tästä

Heh, hiukan eri asia joku meteoriitti, kuin ilmastonmuutos. Ilmasto muuttuu joka tapauksessa, eli siihen on järkevää vain varautua (tosin tyhmimmät luulee pystyvänsä sitä muuttamaan). Mutta meteoriitille voi kokeilla vaikka ydinohjusta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova