Tuorein sisältö

Suoratoistopalveluissa yli 40 miljoonaa striimiä - Alex Mattson julkaisi uutta

23.10.2020 klo 10.43 | Luettu: 233 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

22-vuotias Alex Mattson on herättänyt huomiota Suomessa, Baltiassa ja Pohjoismaissa pop-koukkuisilla EDM-kappaleillaan vuonna 2016 julkaistusta UFO-debyyttisinglestään lähtien. Mattsonin kappaleita on kuunneltu suoratoistopalveluissa kokonaisuudessaan jo yli 40 miljoonaa kertaa.

Tänään julkaistu We Never End on ikuisesta kaipauksesta kertova rakkauslaulu. Biisi on ensimmäinen julkaisu Capitol Recordsin kautta, jonka artistina Mattson aloitti kesäkuussa. Kappaleen vokaaleissa kuullaan yhdysvaltalaista sielukasta laulaja-lauluntekijää Sophie Rosea.

"Tää biisi on soundillisesti tosi uptempo pop -henkinen biisi, mutta toki elektronisesti painotettu, kuten mun tyyliin kuuluu. Mä käytin tän biisin tuotannossa vähän enemmän jousia ja muita vähän teatraalisempia soittimia. Oon tykännyt viime aikoina tehä aika uptempo-tyyppisiä biisejä ja tää istuu siinä mielessä tosi hyvin samaan maailmaan kun mun tänä vuonna aiemmin julkaistu Better Off -biisi", Alex Mattson kommentoi.

Soolouransa ohella Alex viettää tällä hetkellä aikansa studiossa ympäri maailmaa eri lauluntekijöiden kanssa. Hän toimii myös biisinkirjoittajana ja tuottajana kansainvälisiin biiseihin keskittyvässä Nordic Music Partners -kustannusyhtiössä.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Bodom After Midnight... Mediaväite, KISS-pom... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova