Tuorein sisältö

Saw-Bousmanin mielessä pyörii menninkäinen

13.08.2008 klo 00.15 | Luettu: 2138 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ohjattuaan suunnattoman suositut Saw-elokuvat II-IV Darren Lynn Bousman pääsi työstämään unelmaprojektiaan, kauhumusikaalia Repo! The Genetic Opera, joka on saava ensi-iltansa pian. Kysyttäessä mitä mies tahtoisi ohjata seuraavaksi, Bousman sanailee seuraavaa:

"Ohjaisin uuden Leprechaunin", Bousman nauraa. "Jos Lionsgate kuuntelee: antakaa minulle Leprechaun. Alkuperäinen on yksi hauskoista popcorn-leffoista. Toisin hauskat popcorn-leffat mielelläni takaisin - äärimmäistä väkivaltaa, äärimmäistä outoutta - tekisin sen huumorilla."

Warwick Davisin tulkitsema Leprechaun on esiintynyt toistaiseksi kuudessa elokuvassa, joista kolme viimeistä tunnetaan nimillä Leprechaun 4: In Space, Leprechaun In the Hood ja Leprechaun: Back 2 tha Hood. Minne Bousman veisi kulta-aarretta etsivän menninkäisen?

"Takaisin villiin länteen. Laitat hänet aikakoneeseen ja lähetät hänet takaisin länteen. Siellä on kultakuumetta. Siellä on pyssytaisteluja. Se on mahtavaa! Minulla on koko juttu jo suunniteltuna!"

Leprechaun In the Hood näyttää tältä (klikkaa omalla vastuulla):



Lähde: MTV Movies Blog

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rage Against The Mac... Kulissien takana: Ne... >

Keskustelut (1 viestiä)

OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

13.08.2008 klo 03.40

Olen nähnyt kaikki Leprechaunit ja meikä kyl diggaa niistä. Hauskoja leffoja tsiigata keskel yötä kun ei tule unta joten en pistäis uutta osaa yhtään pahitteeks :D
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova