Tuorein sisältö

Krokotiilimies Paul Hogan palaa erikoisissa merkeissä: The Very Excellent Mr. Dundee -traileri

27.10.2020 klo 12.30 | Luettu: 431 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

"Krokotiilimiehestä" tulee monille suomalaisille mieleen edesmennyt Steve Irwin, joka juonsi tv-sarjaa The Crocodile Hunter vuosituhannen vaihteessa. Alkuperäinen Krokotiilimies on Paul Hogan, joka tähditti kahta Crocodile Dundee -komediaa 80-luvulla ja kolmatta osaa vuonna 2001. Ensimmäinen oli iso hitti ja se sai Oscar-ehdokkuuden käsikirjoituksesta.

Pari vuotta sitten härnättiin, että neljäs osa on mahdollinen. Danny McBride näyttelee Dundeen amerikkalaista poikaa, joka saapuu Australiaan koheltamaan? Härnäys johti vain kampanjaan, jossa muutkin julkkikset mainostivat Australiaa turistikohteena.

The Very Excellent Mr. Dundee sen sijaan on oikea elokuva, jota on jo esitetty Australiassa. Hogan näyttelee itsensä fiktiivistä versiota, joka on nauttinut pitkään hiljaiselosta. Kun hänet aiotaan ritaroida, hän ajautuu väärinkäsityksiin ja joutuu puolustamaan mainettaan. Itseään näyttelevät myös John Cleese, Olivia Newton-John, Chevy Chase ja kumppanit. Vuokraensi-ilta on joulukuussa erinäisillä markkinoilla.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Wigwam Experience si... Jaajo on opetellut a... >

Keskustelut (2 viestiä)

thomson

27.10.2020 klo 14.29 1 tykkää tästä

Vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta, pitää tsekata jos tulee suoratoistopalveluissa vastaan.
Ja pikku korjauksena uutiseen, kolmas Crocodile Dundee on jo tehty 2000-luvun alussa, Crocodile Dundee in Los Angeles. Jos artikkelin kirjoittaja ei tiennyt/muistanut tätä niin en voi syyttää, ei muistanut moni muukaan.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

27.10.2020 klo 14.37 1 tykkää tästä

Kiitos korjauksesta. Unohtui tosiaan tyystin. Uutinen on päivitetty.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova