Tuorein sisältö

Entinen W.A.S.P-kitaristi kantaa kaunaa Blackie Lawlessia kohtaan: 'Blackie kuse*ti kahdesti, en ole saanut lanttiakaan'

29.10.2020 klo 20.43 | Luettu: 767 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Entinen W.A.S.P. -kitaristi Chris Holmes kantaa kaunaa entistä bändikamuaan ja W.A.S.P -pomo Blackie Lawlessia kohtaan. Taakka on niin raskas, että mies menee kuulemma sen kanssa hautaan asti.

Holmesin mukaan hän ei ole saanut hänelle kuuluvia tekijänoikeuskorvauksia W.A.S.P:n viisuista.

Kanadalaisen The Metal Voicen haastattelussa mies kertoi myös joukkorahoitushankkeestaan seuraavaa albumiaan varten. "Monet ajattelevat minun tienanneen mukavasti WASP:illa mutta en ole koskaan saanut tekijänoikeuskorvauksia. Kaikki, mitä sävelsin bändille - en lanttiakaan. Kenessä syy, minussa. En tiennyt, miten bisnes pyörii ja luotin erääseen tyyppin".

W.A.S.P:ssa biisejä tekivät vain Holmes ja Blackie. Joten Blackien ei tarvinnut pitää pimennossa kuin Holmes. Holmesin mukaan Blackie on ainoa syyllinen, joka onnistui pimittämään hänen osuutensa WASPin tuomista rahavirroista.

Holmes väittää tulleensa kuse*etuksi jo kahdesti. Mies palasi bändiin vuonna 1995 ja jälleen Blackie veti välistä. "Kolmatta kertaa ei tule".

Holmesin mukaan vanhan kokoonpanon uudelleentuleminen voisi olla mahdollinen - jos Blackie maksaa hänelle kuuluvat tekijänoikeuskorvaukset.

(Blabbermouth.net)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kuppilat kuntoon, Ha... Michael Bayn tuottam... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova