Tuorein sisältö

Norjalainen mustan metallin yhtye jatkaa keskinäistä sotatilaansa - kenen joukoisssa seisot!

13.08.2008 klo 09.03 | Luettu: 2823 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Norjalaisen black-metallistin Gorgorothin jakautuminen kahteen keskenään riitelevään leiriin ei vieläkään ole saanut ratkaisua (v2.fi-uutinen). Molemmat osapuolet haluaisivat jatkaa Gorgoroth-nimen käyttöä - onko maailma valmis kahden Gorgorothin möykkäämiseen!

Bändin kitaristi Infernus - joka on myös toisen riitelevän osapuolen päämies - julkisti omalla sivustollaan päivitystä asiaan.

Infernusin mukaan riita oikeuksista ja nimen käytöstä on edelleen kesken, homma ei ole kuulemma puolen vuoden aikana edennyt minnekkään. Molemmat osapuolet odottavat oikeuden päätöstä. Myös True Norwegian Black Metal - Live In Grieghallen-albumin kohtalo ratkeaa oikeuden päätöksellä. Gorgorothin laulaja ja basisti nostivat syytteen levy-yhtiötään Regain Recordsia vastaan levy-yhtiön lisätessä ilman lupaa riidan toisen osapuolen Infernusin soittoraidat studiolivealbumile. Vastapuoli sai albumin väliaikaiseen myyntikieltoon.

Niinpä Infernus tiedottaa tulevan Gorgoroth-albumin (Infernus-Gorgorothin) tämänhetkisestä tilanteesta. Harjoituksista on siirrytty studion puolelle, biisien demotusvaihe on parhaillaan työn alla. Infernus on pyytänyt mukaan kuvioihin entisen Gorgoroth-jäsenen Tormentorin. Vokaalimies puuttuu vielä mutta Infernusin mukaan hänellä on monta vahvaa ehdokasta mietittynä. Albumin olisi tarkoitus olla kaupoissa kesän tienoilla -09. Myös syyskiertue on suunnitteilla.

Gorgorothin toisen osapuolen kommentteja odotellessa...

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Entisen Gunnari-basi... Suomalaisurheilijan ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Raat0

Rekisteröitynyt 11.04.2007

13.08.2008 klo 14.12

Infernus on alkuperäinen jäsen, Gaahl ja King ov Hell eivät. Samaten kaikki etäisesti siedettävät Gorgoroth-levyt ovat Infernuksen käsialaa, olkoonkin, että King kirjoitti bändin pari viimeisintä jämälevyä lähes kokonaan. Ei ole kovin vaikeaa päättää, kumpi on enemmän The True Gorgoroth ja kumpi ei.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova