Tuorein sisältö

Christopher Nolan puolustaa Tenetin kohtaloa lippuluukuilla

05.11.2020 klo 22.00 | Luettu: 758 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Elokuvateatterien suuri ystävä Christopher Nolan varmisti henkilökohtaisesti, että hänen Tenet-elokuvansa nähdään isolla kankaalla koronakriisin keskellä, vaikka lähes kaikki vastaavat leffat ovat karanneet kauas tulevaisuuteen.

Tenet on myynyt lippuja 347 miljoonan dollarin edestä tähän mennessä. Normaalitilanteessa se olisi katastrofi: leffa tekee tappiota arviolta 50-100 miljoonaa dollaria. Tenet maksoi jopa puolet enemmän kuin Nolanin edellinen työ Dunkirk, joka tienasi 527 miljoonaa.

Nolan kertoo olevansa innoissaan Tenetin tuloksesta. Hän on huolissaan siitä, etteivät varsinkaan muut studiot (kuin Warner Bros.) jaa tätä näkemystä. Nolanin mielestä studioiden pitäisi ryhtyä uudelleenrakentamaan alaa sen sijaan, että huomio on koronakriisiä edeltäneissä odotuksissa. Hän muistuttaa, että vuosi 2019 oli Hollywoodille erinomainen, ja hänen mielestään elokuvateatterit kuuluvat elämään kuten ravintolat, joten nyt pitäisi vain osata sopeutua.

Tenet on myynyt kolmanneksi eniten lippuja tänä vuonna. Edellä on vain koronakriisiä edeltänyt Bad Boys for Life ja kiinalaiselokuva The Eight Hundred.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lego Star Wars Holid... Laulaja Jippu julkai... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova