Tuorein sisältö

Miten Phil Rudd sai puhuttua itsensä mukaan AC/DC:n miehistöön kaikkien ongelmien jälkeen - Phil Rudd vastaa

08.11.2020 klo 21.35 | Luettu: 1249 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Viisi vuotta sitten AC/DC:n pitkäaikainen rumpali Phil Rudd oli pahoissa henkilökohtaisissa vaikeuksissa.

Miestä odotti jopa vuosien vankilatuomio palkkamurhan suunnittelusta, tappouhkauksesta ja huumeiden hallussapidosta.

Lopulta palkkamurhan suunnittelusta ei löytynyt riittävästi todisteita ja kaikkiaan tuomio kutistui kahdeksan kuukauden kotiarestiksi.

Mutta, Ruddin musiikillinen ura oli parin vuoden ajan katkolla. Nyt menee jo paremmin, onhan mies mukana AC/DC:n uudessa kiertuekokoonpanossa.

Dean Delrayn "Let There Be Talk" -podcastissa Rudd kertasi kuvioita, joiden ansioista mies on jälleen AC/DC:n rumpupatteriston takana.

Rudd oli mukana edesmenneen AC/DC-kitaristin Malcolm Youngin hautajaisissa vuonna 2017. Tuolloin Rudd ja Angus Young saivat hyvän tilaisuuden jutella. "Rock Or Burst -levyn jälkeisen sekoilun jälkeen sain elämäni jälleen raiteilleen, tein keikkaa Euroopassa ja julkaisin myös sooloalbumin. AC/DC:n jannut olivat tietoisia, että soitin edelleen aktiivisesti. Joten Angusin kanssa käydyn juttutuokion aikana hän kysyi, olisinko vielä valmis studioon AC/DC:n kanssa. Biisien kirjoittaminen alkoi heti seuraavana päivänä - Angus aloitti studiossa välittömästi".

Rolling Stonen haastattelussa Angus ja Brian Johnson ovat kertoneet samaisesta tapaamisesta Malcolmin hautajaisissa.

Angusin mukaan Phil oli hyvässä kunnossa ja mies kävi tuolloin edelleen terapiassa. Brianin kertomana kaikki bändin jannut olivat Philin puolella. "Se ei ollut tuntemamme Phil, joka sekoili itsensä pahoihin ongelmiin. Se oli joku aivan muu".

(Blabbermouth.net)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jim Carreyn näyttele... Putous-fanien seuraa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova