Tuorein sisältö

At The Gates katsoo uuden albumin levyttämisen tarpeettomaksi

13.08.2008 klo 18.13 | Luettu: 1820 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Keikkalavoille palannut kuolonmetallin suurnimi At The Gates tyrmää ajatuksen uuden albumin työstämisestä. Bändin perustajajäsen kitaristi Anders Björlerin mielestä uuden materiaalin julkaiseminen tuntuu tarpeettomalta - 12 vuoden jälkeen. Ja Slaughter of the Soul oli pirun kova lettu, siihen on hyvä lopettaa.

- Livealbumista on ollut puhetta mutta katsotaan. Meillä ei ole kiire julkaista mitään. Studioalbumi on kuitenkin poissa laskuista. Ihmisten mielestä se olisi varmaan hyvä ajatus, mutta enpä usko heidän todella haluavan meitä enää levylle.

Björlerin mukaan reunion-keikoista alettiin puhua 2002-2003. Rumpali Adrian Erlandsson oli kuitenkin tiukasti kiinni Cradle Of Filthin rumpupallilla. Niinpä keikoille päästiin vasta kuluvana kesänä.

At the Gates on nostettu melodisen death metallin uraauurtavaksi kokoonpanoksi. Bändin esimerkki synnytti varsinkin Ruotsissa laajan melokuolema-skenen. Vuonna 1990 perustettu yhtye ehti julkaista neljä albumia. Yhtyeen hajotessa vuonna 1996, rumpali Adrian Erlandsson, basisti Jonas Björler ja kitaristi Anders Björler perustivat The Hauntedin. Vokalisti Tomas Lindberg vieraili lukuisissa eri projekteissa, kuten Skitsystem, Disfear ja The Crown.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< U2:n tulevan albumin... Kovin löylymies löyt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova