Tuorein sisältö

Nakudeitit brittiläiseen tapaan - kohuttu brittisarja Naked Attraction nähdään Suomessa myös alkuperäisversiona

11.11.2020 klo 14.45 | Luettu: 3227 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kohuttu brittisarja Naked Attraction nähdään Suomessa myös alkuperäisversiona. Suomalaisen version lämmittelynä esitetään brittiversio alkaen 20. marraskuuta.

Naked Attraction on deittiohjelma, jossa etsitään tosirakkautta ilman vaatteita ja päälle puettuja rooleja. Osallistujien tutustuminen tapahtuu käänteisessä järjestyksessä - ensin tavataan ilman rihman kiertämää, ja vasta sitten mennään pukeutuneina ensitreffeille.

Sarja on ollut suurmenestys ja kuuma puheenaihe formaatin alkulähteillä Isossa-Britanniassa, jossa alkoi eilen jo seitsemäs tuotantokausi.

4. joulukuuta suoratoistopalvelu Dplayssa starttaa sarjan kotimainen versio Naked Attraction Suomi, jota luotsaa erityistason seksuaaliterapeutti Marja Kihlström.

Suomen deittikuvioita odotellessa Dplayssa päästään virittäytymään tunnelmaan brittiversion 1. ja 2. kausien parissa 20. marraskuuta alkaen. Hätkähdyttävän asetelman takaa paljastuu syvempiä teemoja, ja Naked Attraction onkin poikinut Isossa-Britanniassa runsaasti keskustelua vetovoimasta, kehojen moninaisuudesta, ulkonäköpaineista sekä kehopositiivisuudesta. Channel 4 -kanavan yleisö on ottanut sarjan omakseen, ja kuvauksissa on myös syntynyt aitoja parisuhteita. Brittien version juontajana toimii Anna Richardson.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tuomari Nurmion 70-v... Ihmiskunnan tuhoa ha... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

11.11.2020 klo 20.20 1 tykkää tästä

Haluaisin nähdä sarjan Ensitreffit alttarilla nakuna unelmien poikamiehen kanssa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova