Tuorein sisältö

Chris Pratt jatkaa Star-Lordina seuraavassa Thorissa

14.11.2020 klo 11.30 | Luettu: 1343 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Thor lähti Guardians of the Galaxy -tiimin matkaan elokuvassa Avengers: Endgame. Kumpikin aihe on saamassa uuden elokuvan, mutta kaikki on lykkääntynyt ja Natalie Portmanin hahmo Jane Foster perii Thorin aseman, joten missä mennään?

Thor: Love and Thunder valmistuu tähän tietoon helmikuussa 2022. Siinä nähdään Portmanin nais-Thor, Tessa Thompsonin "nais-Thor" Valkyrie, Chris Hemsworthin mies-Thor, Chris Prattin Guardians-hahmo Star-Lord ja Christian Balen tulkitsema mysteerihahmo, joka on todennäköisesti tarinan roisto.

Grootin ääninäyttelijä Vin Diesel on möläyttänyt, että Thorissa nähdään "osa Guardians-tiimistä". Jokaisesta Guardians-tyypistä ei siis välttämättä uutisoida erikseen; ehkä Pratt ja kumppani käyvät täyttämässä leffojen väliset aukot.

Guardians-ohjaaja James Gunn sai potkut, mutta sitten hänet palkattiin takaisin. Hän on antanut ymmärtää, ettei kolmas Guardians joudu vaihtamaan suuntaa muista elokuvista johtuen. Guardians 3 ei valmistu ainakaan ensi vuonna, vaikka mm. IMDb:ssä niin yhä lukee. Ensi vuodelle on ajoitettu Black Widow, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Eternals ja kolmas Spider-Man.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Varjoankka eli Darkw... M. Night Shyamalanin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova