Tuorein sisältö

Deadpool 3 on virallistettu: nyt leffasta vastaa Marvel

20.11.2020 klo 22.30 | Luettu: 1965 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jopa Ryan Reynolds menetti uskon kolmanteen Deadpool-elokuvaan eräässä vaiheessa. Aiemmat osat olivat isoja hittejä varsinkin korkean ikärajan huomioiden, mutta vanha X-Men-elokuvasarja ja monet muut projektit päättyivät, kun Disney osti 20th Century Foxin. Teoriassa Deadpool on osa X-Men-saagaa, vaikkei jatkuvuudesta välitetty lainkaan.

Marvel Studios kehittelee nyt kolmatta osaa, jonka pääroolissa Reynolds jatkaa. Reynolds oli mukana valitsemassa kirjoittajia, joiksi valikoituivat Molyneuxin siskokset. Wendy Molyneux ja Lizzie Molyneux-Loeglin tunnetaan Bob's Burgers -piirretyn kirjoittajina, joten trollaus alkoi välittömästi:


Kehitys on varhaisessa vaiheessa, eikä kaikesta ole päätetty. Deadline-sivuston lähteiden mukaan ikärajan on yhä tarkoitus olla korkea. Ohjaaja todennäköisesti vaihtuu jälleen, mutta ovi on avoinna kakkosen ohjaajalle David Leitchille, jos hän ei ole niin kiireinen kuin hän on juuri nyt.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Antti Railion versio... Disney kehittelee uu... >

Keskustelut (2 viestiä)

Joni

21.11.2020 klo 01.32 3 tykkää tästä

Kaksi edellistä ei naurattanut, tuskin tämäkään.
lainaa
fkabffgw

21.11.2020 klo 09.27

deadpoolin huumori on kymmenvuotiaille. koko leffasta yritetaan tehda nykylasten south parkia ja screamia eika siin mitaan
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova