Tuorein sisältö

Radio Rock adoptoi Vaasan Sportin jääkiekkomaalivahdin pakarat

23.11.2020 klo 22.19 | Luettu: 405 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Radio Rock haluaa tukea kotimaista urheilua ja on ostanut mainostilaa Vaasan Sport -maalivahti Niko Hovisen pakaroista.

Kannattajien iloksi Radio Rock -storeen tuodaan uutuustuotteena Niko Hovisen pakarat on 100 % rock -paitoja.

"Viime keväästä asti Vaasan Sport on pyrkinyt fokusoimaan sekä myyntiin että säästöihin. Kesän ja syksyn aikana olemme myyneet sekä perinteisiä tuotteita että uusia tuoteratkaisuja, kuten Sport – COVID-19 -virtuaaliottelua. Nyt pelaajatkin ovat lähteneet mukaan myyntihommiin. Kaikilla pelaajilla on vapaat kädet myydä oma pakaramainoksensa pelihousuihin. Yritämme yhdessä koko yhteisön voimin selvitä tästä epidemiasta luovilla ratkaisuilla", kertoo Vaasan Sportin toimitusjohtaja Tomas Kurtén.

Radio Rock osallistuu talkoisiin ja adoptoi Vaasan Sportin jääkiekkomaalivahti Niko Hovisen pakarat. Yhteistyösopimuksen myötä Niko Hovisen pakaroista tulee 100 % rock.

Paidan tuotto ohjataan Hope ry:n Vaasan osastolle. Hope tukee muun muassa vähävaraisten lasten mahdollisuuksia harrastaa. Koronakriisi on lisännyt monien ahdinkoa ja jopa 80 prosenttia vähävaraisten perheiden lapsista kertoo, ettei perheen taloustilanteen vuoksi voi osallistua harrastuksiin kuin rajatusti. Hopen Vaasan osaston avun piirissä on tänä vuonna ollut noin 200 perhettä ja 500 lasta.(Nelonen)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< KISS lupaa järjestää... Koronapandemia estää... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova