Tuorein sisältö

Retroperjantain Oku Luukkainen kommentoi somessa lähtöpäätöstään

30.11.2020 klo 21.16 | Luettu: 483 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Radiojuontaja Oku Luukkainen jättää yllättäen Radio Novan Retroperjantai-ohjelman.

Luukkainen on juontanut suosittua ohjelmaa lähes vuosikymmenen ajan. Luukkaisen tilalle tulee Matti "PartaMatti" Airaksinen.

Luukkainen kommentoi peliliikettään somessa. Päätös on kokonaan miehen oman pohdinnan tulos: "Kaikki päättyy aikanaan". Uusista projekteista ei voi vielä puhua ääneen.

"Retroperjantai on mun elämäntyö. Kyseessä on ohjelma joka ei ole vain radio-ohjelma. Se on heimo ja yhteisö. Se on ohjelma jolle olen antanut vuosia kaiken. Nyt se työ tulee päätökseen. Miksi? Mulla on inbox täynnä kysymyksiä. Tähän ei ole mitään yhtä vastausta. Syy ei ainakaan ole se, että mua kyllästyttäisi tehdä ohjelmaa tai se musa ei olisi mulle tärkeää. Syy on, että kaikki päättyy aikanaan. Mun on aika mennä eteenpäin ja luoda jotain muuta. Mentävä on. Nyt toivoisin että, heimo kokoontuu joulukuussa vielä kerran mun kanssa tekemään Retroperjantaita. Vielä siis ei ole viimeinen ilta. Ei ole myöskään aika kertoa, että mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Mutta jotain se tuo. Kiitoksia tulee varmasti jaettua monesti vielä mutta tässä se kaikista tärkein: kiitos sinä - Retroperjantai yhteisön jäsen. Me tehtiin tämä yhdessä".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Arch Enemyn ja Behem... Mötley Crüe -taustai... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova