Tuorein sisältö

Kyttäys jatkuu Ruudussa - nyt voi aloittaa korona-asetuksilla tehdyn Australian Big Brotherin katsomisen

01.12.2020 klo 13.53 | Luettu: 323 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tänä vuonna kuvattu Big Brother Australia alkaa Ruudussa 6. joulukuuta. Sarjan 12. kaudelle on tehty merkittäviä muutoksia ja asukkailla itsellään on katsojia enemmän valtaa pelin kulkuun.

Kaksikymmentä toisilleen tuntematonta australialaista astelee saman katon alle taistelemaan 250 000 Australian dollarin voittopotista. Sarjaa juontaa australialainen tv-tähti Sonia Kruger.

Taloon valituilta asukkailta ei kilpailuviettiä puutu, mukana on mm. entinen AFL-pelaaja, kilpaurheilija, ammattitanssija ja myyntijohtaja. Big Brother sotkee asukkaiden juonia muuttamalla sääntöjä ja antamalla salatehtäviä. Heti kauden alkaessa taloon ensimmäisenä astunut asukas saa salatehtävän. Jos hän onnistuu, talon makuuhuoneen ovet aukeavat. Jos hän epäonnistuu, makuupaikkoja ei ole tarjolla kenellekään.

Big Brother -talo on rakennettu toisen maailmansodan aikaiseen varastoon, joka on kunnostettu lattiasta kattoon. Sydneyssä sijaitsevan rakennuksen pihamaalle on lisätty myös moderneja mukavuuksia, kuten suuri uima-allas ja terassi.

12. kausi poikkeaa edellisistä Big Brother Australian kausista huomattavasti, sillä koko kausi nauhoitettiin etukäteen ja vain finaali nähtiin suorana lähetyksenä. Asukkaat äänestivät toisiaan pois, kunnes vain kolme asukasta oli jäljellä. Heistä australialainen yleisö sai valita kauden voittajan.

Kkoronavirustartunnat alkoivat levitä Australiassa kuvausten aikana. Asukkaille kerrottiin tilanteesta ja pelin etenemiseen tehtiin loppukaudesta muutoksia. 12. kauden finaali esitettiin Australiassa heinäkuussa 2020.

Big Brother Australian 12. kausi alkaa Ruudussa 6.12. klo 06.00. Ohjelmaan ilmestyy kaksi uutta jaksoa joka sunnuntai. Sarja näkyy vain Ruutu+-tilaajille.

(Nelonen)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Koronapandemia estää... Iskelmä Festivaali h... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova