Tuorein sisältö

Discovery lanseeraa uuden maailmanlaajuisen suoratoistopalvelun - tämä on Discovery+

02.12.2020 klo 19.36 | Luettu: 340 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Discovery lanseeraa uuden suoratoistopalvelun – Dplaysta tulee discovery+. Vuoden 2021 aikana palveluun tulee myös lisää Eurosportin sisältöä.

Tarjolla on kaikki sama sisältö kuin nyt ja lisäksi tulevaisuudessa palveluun tuodaan entistä enemmän alkuperäissisältöä. Discovery+-palveluun lisätään myös vähitellen urheilusisältöä.

Discovery Inc ilmoitti tänään lanseeraavansa discovery+-palvelun maailmanlaajuisesti. Palvelu lanseerataan Yhdysvalloissa 4.1.2021. Discovery+ aloittaa Yhdysvalloissa yhteistyössä teleoperaattori Verizonin kanssa.

Discovery+:n maailmanvalloitus 25 eri maassa on jo alkanut. Palvelu on lanseerattu jo Intiassa, Iso-Britanniassa ja Irlannissa. Pohjoismaissa Dplaysta tulee discovery+ tammikuussa 2021.

Kansainvälisesti Discovery tuo palvelun vuoden 2021 aikana 25 eri markkinalle. Discovery+ tarjoaa laajan ohjelmakirjaston ja kattavan urheilutarjonnan lisäksi eri markkinoilla myös omaa paikallista sisältöä. Vuoden 2021 aikana Yhdysvaltojen lisäksi palvelu tulee tarjolle muun muassa Pohjoismaissa, Italiassa, Alankomaissa ja Espanjassa. Discovery+ lanseeraa myös Latinalaisessa Amerikassa, muun muassa Brasiliassa. Uusi palvelu tulee myös osiin Aasian markkinoita.

Euroopassa discovery+ saa seuraa Eurosportin urheilutarjonnasta. Muun muassa tenniksen Grand Slam -turnaukset, pyöräilyn Grand Tour -kisat, moottoriurheilu, jalkapallo ja talviurheilu löytyvät niin ikään discovery+-palvelusta. Ensi vuoden Tokion kesäolympialaisista alkaen (poislukien Venäjällä) discovery+ toimii olympialaisten kotina Euroopassa. Palvelusta löytyvät kisojen jokainen minuutti, jokainen mitali ja jokainen sankari niin suorana kuin jälkikäteen.

(Lähde Discovery Finland)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tanssii Tähtien Kans... Seitsemäs tuotantoka... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova