Tuorein sisältö

Wonder Woman Gal Gadot saa oman James Bond -tyyppisen leffansa

03.12.2020 klo 22.20 | Luettu: 523 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Gal Gadot on kiinnitetty toimintajännäriin Heart of Stone, joka suunnitelman mukaan aloittaa uuden vakoilun maailmaan sijoittuvan saagan. Leffaa on verrattu Mission: Impossible ja James Bond -sarjoihin, mikä tarkoittanee sitä, että salainen agentti ei malta pysyä erityisen salaisena, kun budjetti sallii ylilyönnit. Pelkästään Gadotin palkkio on "kahdeksannumeroinen".

Yksityiskohdat pidetään salassa, mutta tekijät antavat pientä vihjettä tavoitteista. Käsikirjoituksesta vastaavat Allison Schroeder ja Greg Rucka. Schroeder sai Oscar-ehdokkuuden historiallisille naisille arvoa antavalla Hidden Figures -elokuvalla. Ruckan tuorein työ on Netflixin toimintafantasia The Old Guard, jossa Charlize Theron johtaa kuolematonta tiimiä. Ohjauksesta vastaava Tom Harper on saanut kiitosta mm. minisarjalla Sota ja rauha (2016) ja draamalla Wild Rose, joten hän ei ole kepein mahdollinen hömppäsetä.

Gadot nähdään seuraavaksi elokuvissa Wonder Woman 1984 (teattereissa jouluna), Kuolema Niilillä (poistettu kalenterista toistaiseksi) ja Red Notice (saapuu Netflixiin ensi vuonna).

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suurin pudottaja Suo... Robin Packalenilta u... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova