Tuorein sisältö

Christopher Nolan jyrähti kuin valtiomies Warnerin suoratoistopäätökselle

08.12.2020 klo 18.30 | Luettu: 1985 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Warner Bros. -studion kaikki ensi vuoden elokuvat debytoivat amerikkalaisessa HBO Max -palvelussa samana päivänä kun ne saapuvat teattereihin. Warnerin isoimman tämänvuotisen elokuvan Tenetin ohjaaja Christopher Nolan ei pidä tästä lainkaan.

"Eräät alamme isoimmat elokuvantekijät ja tärkeimmät elokuvatähdet menivät vuoteeseen uskoen, että he työskentelivät mahtavimmalle studiolle, mutta herätessään he oppivat työskennelleensä surkeimmalle suoratoistopalvelulle", Nolan tylyttää. Huh!

Nolan ei pidä siitä, että Warner teki päätöksen konsultoimatta elokuvien tekijöitä. Elokuvateatterialan puolustajana hän ei pidä siitä, että teatterit joutuvat kilpailemaan suoratoistopalvelun kanssa. Hän ei usko, että päätöksessä on mitään järkeä taloudellisesti edes Warnerille.

"Surkeimmalla suoratoistopalvelulla" ("the worst streaming service") Nolan viittaa siihen, että HBO Max aloitti tänä vuonna, eikä sillä ole yhtä paljon tilaajia kuin alan johtajilla.

Nolan uskoo kaikkien studioiden tietävän, että elokuvateatteribisnes tekee paluun ja on tärkeä osa järjestelmää pitkällä tähtäimellä. HBO Max -päätöstä hän pitää lyhytjänteisenä ajatteluna.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Svart Records julkai... His Dark Materials 2... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova