Tuorein sisältö

Ekotähdet tyrkyttää vihreitä arvoja

16.08.2008 klo 16.39 | Luettu: 2262 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tiistaina 2.9. alkava Ekotähdet laittaa tutut suomalaiset ekokuurille. 10-osaisessa sarjassa juontaja Jenni Pääskysaari ja ympäristöalan asiantuntija Markus Tuukkanen seuraavat mm. poliitikkojen ja muusikoiden elämää ja kannustavat heitä tekemään ympäristöystävällisiä valintoja. Kussakin jaksossa nostetaan esiin erilaisia helposti omaksuttavia ekologisia valintoja - asioita, jotka jokaisen on helppo napata omaan arkeensa.

Sarjan ensimmäisessä jaksossa vieraillaan Satu Taiveahon ja Antti Kaikkosen uudessa kodissa, jota rakennetaan ympäristöystävällisemmäksi mm. kodinkone-investoinneilla. Jakso huipentuu ystäville ja uusille naapureille järjestettäviin tupaantuliaisiin, jossa tarjotaan tietysti ainoastaan luomu- ja lähituotteit...

10-osaisen sarjan muina vieraina nähdään Von Hertzen Brothers, Kristiina Komulainen, Leena Harkimo, Anu ja Arttu Harkki, Keith "Keke" Armstrong, Olga Koskikallio ja Tuukka Temonen, levy-yhtiö Sony BMG, Sillä silmällä -ohjelmasta tuttu Mikael Hytönen sekä eduskunta Heidi Hautalan ja Paavo Arhinmäen johdolla.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tuomari/Punisher on ... Ozzfest ansaitsi dol... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova