Tuorein sisältö

Marvel-uutisia: Ant-Man, Guardians of the Galaxy, Abomination, Christian Bale

11.12.2020 klo 15.20 | Luettu: 1997 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Eeppisen Disney-yön purkaminen jatkuu.

Kolmannen Ant-Man-elokuvan nimi on Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Peyton Reed jatkaa ohjaajana. Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas ja Michele Pfeiffer jatkavat rooleissaan, eli mukana ovat jälleen nimihenkilöiden uudet ja vanhat versiot. Jonathan Majors näyttelee Kang Valloittajaa (Kang the Conqueror), joka on klassinen aikamatkustava roisto 2900-luvulta. Ensi-ilta on vuonna 2022.


Guardians of the Galaxy Vol. 3 on tulossa vuonna 2023, mutta jo jouluksi 2022 valmistuu The Guardians of the Galaxy Holiday Special. Kyseessä on leffasarjan ohjaajan James Gunnin idea ja häntä kuulemma naurattaa pelkästään spesiaalin logon näkeminen. Hän rakasti lapsena Star Wars Holiday Specialia ilman ironiaa, joten sen pahamaineisen teoksen jalanjäljissä astellaan ylpeästi. Lisäksi tulossa on lyhytelokuvasarja I Am Groot, jossa Groot-puun vauvaversio koheltaa.


She-Hulk-tv-sarja alkaa tähän tietoon vuonna 2022. Tatiana Maslany näyttelee Hulkin eli Bruce Bannerin juristiserkkua, josta tulee verensiirron jälkeen Hulkin kaltainen olento. Marvel on vahvistanut, että Hulkin näyttelijä Mark Ruffalo vierailee sarjassa, ja paljastanut, että Tim Roth palaa Emil Blonskyksi eli Kuvotukseksi eli Abominationiksi. Roth näytteli kyseistä mörrimöykkyä elokuvassa The Incredible Hulk.


Christian Bale on vahvistetusti Thor: Love and Thunder -elokuvan roisto Gorr the God Butcher. Vuonna 2013 luotu sarjakuvahahmo on lähes kuolematon avaruusolento, joka liikanimensä mukaisesti pyrkii tappamaan niin paljon Thorin kaltaisia jumalia kuin mahdollista. Gorrin kotiplaneetta tuhoutui, vaikka paikalliset rukoilivat jumalia, joten kyllä ketuttaa. Thor: Ragnarökin ohjaajan Taika Waititin luotsaama leffa valmistuu toukokuussa 2022.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Wacken Metal Battle ... Tulevat Pixar-leffat... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova